Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Pieru Tuulikaapissa – loppu toistaiseksi

19.90 

Onko sinulla, kollegoillasi tai ehkäpä jopa alaisillasi välillä motivaatio tai tavoitteet hukassa? Onko sinunkin arjessa tilanteita, joissa tarvitset tukea, vahvistusta tai kenties uusia ajatuksia?

Eipä hätää. Tämä pikaopas sisältää nimittäin 50 vinkkiä myyjän tai vaikka myyntijohtajan arkeen. Lisäksi kätevät tavoitesivut sekä Jerry Seinfeldin metodi uuden tavan omaksumiseen.

Tällainen kirjanen voi osoittautua sinulle todella arvokkaaksi, jos vain sinä ja myyjäsi käytätte sitä aktiivisesti. Tilaa siis heti, niin pääset kohentamaan tulostasi tuota pikaa!

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 005 Osasto:

Kuvaus

Nyt Pieru Tuulikaapissa -teoksesta on saatavissa 4. uudistettu laitos!!   Koko painos on tällä hetkellä loppuunmyyty. Kirjoja painetaan myöhemmin lisää kysynnän mukaan. Jos olet kiinnostunut Pieru tuulikaapissa-kirjasen tilaamisesta, laitathan sähköpostia osoitteeseen morjens@tuplaamo.fi!

Mutta mistä Pieru sitten koostuu?

Kysyn sinulta ensin muutaman kysymyksen:

Onko sinulla, kollegoillasi tai ehkäpä jopa alaisillasi välillä motivaatio tai tavoitteet hukassa? Onko sinunkin arjessasi tilanteita, joissa tarvitset tukea, vahvistusta tai kenties uusia ajatuksia? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikean tuotteen kohdalla.

Tämä pikaopas sisältää 50 vinkkiä myyjän tai vaikka myyntijohtajan arkeen. Kaikki vinkit ovat niitä yleisimpiä haasteita, joita jokainen myynnin parissa työskentelevä kohtaa.

Vuoden 50 viikolle löytyy yksinkertainen ohje ja syventävä tarina. Jokaista ohjetta seuraamalla sinä tai kollegasi teette taatusti parempaa tulosta ja mikä parasta, asiakkaasi ovat tyytyväisempiä.

Mutta, ei tässä vielä kaikki!

Kuten sinäkin hyvin tiedät, tavoitteet ovat kaiken  a ja o, kun haluat menestyä. Jotta tavoitteen voisi saavuttaa, se täytyy tietenkin ensin asettaa ja sitten pilkkoa pienempiin osiin. Tämä kirjanen antaa yksinkertaisen avun juuri siihen.

Loppusivuilta löydät nimittäin työkalun omien numerotavoitteiden kirkastamiseen. Ensin määrittelet 12 kuukauden tavoitteen, pilkot sen viikkotavoitteiksi ja sitten seuraat kehitystäsi. Näet joka viikko kuinka paljon edellä tai jäljessä tavoitettasi olet.

Eikä tässäkään vielä kaikki!

Lisäksi voit kirjata ylös 50 vinkin joukosta ne kolme tärkeintä tavoitetta, joissa tiedät kehittymiskohteesi olevan ja tehdä myös omia muistiinpanojasi näihin liittyen. Suosittelen tekemään tämän ehdottomasti, sillä 50 asiaa on aivan liian paljon kerralla pureksittavaksi. Keskity muutamaan, niin saavutat tuloksia.

Eikä tässäkään vielä kaikki!

Tiedät varmasti koomikko Jerry Seinfeldin. Tässä kirjasessa on mukana myös hänen erinomainen tekniikkansa uuden tavan omaksumiseen. Se on nimeltään ”Älä katkaise ketjua”.

Saat kaiken tämän yhdessä kätevässä paketissa, jonka käyttäminenkin on mietitty sinua ajatellen. Voit nimittäin ottaa vaikkapa ensi viikon teemaksi vinkin numero 21: ”Kilpailijan haukkuminen vahingoittaa vain sinua.” Käännät sen vain esiin, luet kuvauksen muistin virkistykseksi ja laitat vinkin sitten näkyvästi työpöydällesi.

Tällainen kirjanen voi osoittautua sinulle todella arvokkaaksi, jos vain sinä ja myyjäsi käytätte sitä aktiivisesti. Tilaa siis heti, niin pääset kohentamaan tulostasi tuota pikaa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pieru Tuulikaapissa – loppu toistaiseksi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Preview
Close