Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Kaikki loppuu aikanaan. Kuten huomaat, jätin tuosta klassisesta heitosta yhden sanan pois. Sinä saat lisätä sen sopivaan väliin mielessäsi, jos siltä tuntuu.

Tänään 13.1.2023 siis julkaistaan historian viimeinen Tuplaturinat. Se ei kuitenkaan tarkoita mitään muuta kuin juuri sitä – lähes vuosikymmenen ikäinen podcast loppuu.

Kaikkiaan tämäkin jakso jää kuitenkin plussan puolelle. Julkistamme siinä nimittäin kaksi uutta juttua, jotka lähtevät Tuplaamon suunnalta maailmalle tänä vuonna. Ja itse asiassa molemmat aloitetaan öpauttiarallaa saman tien.

Vuoden alkajaisiksi me julistimme tämän Tekojen vuodeksi. Nämä molemmat uutuudet tähtäävät juuri siihen. Että sinä, rakas yrittäjä, saisit valtavasti aikaan markkinoinnin ja myynnin saralla.

Ne kaksi asiaa ovat uusi kiertue, siis jatkoa Markkinointi- ja Myynti-iltamille, sekä kouluttava, sparraava ja tukeva yhteisö yrittäjälle. Kiertueen nimi on Tekijäiltamat ja yhteisö on Tuplaajat.

Näistä kerromme lisää Tuplaturinoiden historian viimeisessä jaksossa. Voit käydä kurkkaamassa lisää myös osoitteista Tekijäiltamat.fi ja Tuplaajat.fi.

Ja jos ei nyt huvita kuunnella, niin molemmista kuulet ihan taatusti kevään mittaan jonkin, luultavasti useamman kanavan kautta lisää.

Tuplaamo ei siis todellakaan vaikene!

Kuuntele tai katso koko jakso alta, iTunesista tai Spotifysta.

Katso:

« |

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.