Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
Ale!

Tuloksentuplauskirja – loppuunmyyty

(1 tuotearvio)

19,90  (sis. alv)

Valitettavasti Tuloksentuplauskirjan uusin painos on loppuunmyyty. Onneksi e-kirjat ja äänikirjat eivät varastosta lopu!

 

”Kyllä nyt ketuttaa. Miksen hoksannut kirjoittaa tätä opusta itse?”

Jari Parantainen, tuotteistajamarkkinointisissiyrittäjä

”Olisin toivonut saavani tällaisen käsiini jo 15 vuotta sitten!”

Nina Rinne,  yrittäjä, valmentaja
Sitomo Oy

Kun remonttifirman yrittäjä päätti tarttua pari viikkoa yöpöydällä lojuneeseen Tuloksentuplauskirjaan, seurasi siitä minimaalisen vaivan jälkeen 2 500 euron edestä kauppaa. Lue miten kaikki kävi.

(Hinta sisältää alv:n 10 %)

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1 Osasto:

Kuvaus

Valitettavasti Tuloksentuplauskirjan uusin painos on loppuunmyyty. Onneksi e-kirjat ja äänikirjat eivät varastosta lopu!

 

Varoitus! Jos pelkäät erottua porukasta, tämä kirja saattaa aiheuttaa sinulle painajaisia. Jos luet tämän kirjan ja sovellat sen oppeja, saatat saada sellaista huomiota, joka konkretisoituu yrityksesi pankkitilille.

Tuloksentuplauskirja tarjoilee 51 valmista markkinointitaktiikkaa, joiden avulla yrityksesi voi nousta suosta, päästä alkuun, herätä uudestaan eloon, kasvaa entisestään ja kenties jopa tuplata tuloksensa.

Kukin taktiikka on alunperin kehitetty tietylle alalle, mutta niitä kaikkia pystyt soveltamaan omaan bisnekseesi. Mitä tahansa elääksesi myytkin, TuloksenTuplausKirja tarjoaa eväitä myynnin kasvattamiseen.

Taktiikoiden lisäksi saat aimo annoksen konkreettisia vinkkejä mm. omien ideoidesi myymiseen, asiantuntijabrändin rakentamiseen, sisältömarkkinointiin tai lisämyynnin tekemiseen.

TuloksenTuplausKirja paljastaa mm.
– Mikä on yrityksesi arvokkain omaisuus
– Miksi tarina voittaa kaiken
– Mikä markkinoinnin muoto ottaa komennon 2010-luvulla
– Mikä on täysin riskitön investointi

Kirjan tekstit ovat lyhyitä ja helposti sulavia. Tämän kanssa ei siis tarvitse pakertaa yötä myöten.

Kun remonttifirman yrittäjä päätti tarttua pari viikkoa yöpöydällä lojuneeseen Tuloksentuplauskirjaan, seurasi siitä minimaalisen vaivan jälkeen 2500 euron edestä kauppaa. Lue kuinka kaikki kävi.

Kirjan ennakkoon lukeneet ovat antaneet mm. tälläistä palautetta:

”Tuntuu peräti käsittämättömältä mikseivät kaikki jo toimi noiden ideoiden mukaan.”
Samuli Laurikainen
yrittäjä
Silmusalaatti.fi

”Kyllä nyt ketuttaa. Miksen hoksannut kirjoittaa tätä opusta itse?”
Jari Parantainen
tuotteistajamarkkinointisissiyrittäjä
Noste Oy

”Olisin toivonut saavani tällaisen käsiini jo 15 vuotta sitten!”
Nina Rinne
Yrittäjä, valmentaja
Sitomo Oy

”Tuloksentuplauskirja on viihdyttävää ja konkreettista bisneskirjallisuutta, jota suosittelen jokaiselle pk-yritykselle. Tätä käytännönläheisempää tekstiä löytyy vain muropaketin avausohjeista. Poimi parhaat vinkit, sovella ja menesty.”
Katleena Kortesuo
Yrittäjä, kouluttaja, kirjailija
Katleena Kortesuo Oy

1 arvio tuotteelle Tuloksentuplauskirja – loppuunmyyty

  1. Selina Karjalainen

    Luin Tuloksentuplauskirjaa yleensä bussissa kotimatkoilla, koska lyhyisiin kappaleisiin jaettua kirjaa oli helppo lukea myös pätkissä. Kirja oli täynnä mitä erilaisimpia konkreettisia esimerkkejä markkinointitoimenpiteistä. Ei pidä kuitenkaan erehtyä lukemaan kirjaa ajatellen, että esimerkit pitäisi kopioida sellaisenaan. Jokaista voi soveltaa omaan alaan ja omaan yritykseen sopivaksi.

    Päällimmäisenä mieleeni jäi ajatus rohkeudesta. Loppujen lopuksi onnistunut markkinointi vaatii vain rohkeutta kokeilla jotain uutta, erilaista, erottuvaa. Kannattaa siis uppoutua kirjaan avoimin ja rohkein mielin. Silloin siitä saa eniten irti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *