Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Pieru tuulikaapissa – äänikirja

19,90  (sis. alv)

Hei myyjä tai yrittäjä! Onko sinulla, kollegoillasi tai ehkäpä jopa alaisillasi välillä motivaatio tai tavoitteet hukassa? Onko sinunkin arjessasi tilanteita, joissa tarvitset tukea, vahvistusta tai kenties uusia ajatuksia?

Eipä hätää. Tämä pikaopas sisältää nimittäin 50 vinkkiä myyjän tai vaikka myyntijohtajan arkeen. Voit kuunnella kaikki vinkit kerralla tai vaikka aina yhden siirtyessäsi asiakkaalta toiselle. Näin pidät perusasiat mielessäsi jatkuvasti.

Tällainen kirjanen voi osoittautua sinulle todella arvokkaaksi, jos vain sinä ja myyjäsi käytätte sitä aktiivisesti. Tilaa siis heti, niin pääset kohentamaan tulostasi tuota pikaa!

Kuvaus

Kysyn sinulta ensin muutaman kysymyksen:

Onko sinulla, kollegoillasi tai ehkäpä jopa alaisillasi välillä motivaatio tai tavoitteet hukassa? Onko sinunkin arjessasi tilanteita, joissa tarvitset tukea, vahvistusta tai kenties uusia ajatuksia? Jos vastasit kyllä, olet juuri oikean tuotteen kohdalla.

Tämä pikaopas sisältää 50 vinkkiä myyjän tai vaikka myyntijohtajan arkeen. Kaikki vinkit ovat niitä yleisimpiä haasteita, joita jokainen myynnin parissa työskentelevä kohtaa.

Voit kuunnella kaikki vinkit kerralla tai vaikka aina yhden siirtyessäsi asiakkaalta toiselle. Näin pidät perusasiat mielessäsi jatkuvasti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pieru tuulikaapissa – äänikirja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *