Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
Etävieraana Aake Kuoppala kertomassa, mikä sai miehen perustamaan yrityksen 14-vuotiaana. Jo neljä vuotta omaa yritystään pyörittänyt Aake kertoo ajatuksiaan yrittäjyydestä ja työnteosta. Aaken Mikkelin seudulla toimivaan yritykseen voi tutusta tarkemmin täällä: https://pihanhoito.wordpress.com/
 
Video on alunperin tallennettu Pasin asiakaspalvelun ja myynnin verkkokoulutuksen extramateriaaleiksi.  Koulutus on suunnattu 15-19 vuotialle nuorille ja siinä käydään läpi asiakaspalvelun ja myynnin perusteiden lisäksi myös tulevaisuuden taitoja ja normaaleja käytöstapoja. Kurssi maksaa 19,90€/henkilö. Lisää kurssista voit lukea täältä: https://tuplaamo.fi/nuori/
« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.