Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
Etävieraana Aake Kuoppala kertomassa, mikä sai miehen perustamaan yrityksen 14-vuotiaana. Jo neljä vuotta omaa yritystään pyörittänyt Aake kertoo ajatuksiaan yrittäjyydestä ja työnteosta. Aaken Mikkelin seudulla toimivaan yritykseen voi tutusta tarkemmin täällä: https://pihanhoito.wordpress.com/
 
Video on alunperin tallennettu Pasin asiakaspalvelun ja myynnin verkkokoulutuksen extramateriaaleiksi.  Koulutus on suunnattu 15-19 vuotialle nuorille ja siinä käydään läpi asiakaspalvelun ja myynnin perusteiden lisäksi myös tulevaisuuden taitoja ja normaaleja käytöstapoja. Kurssi maksaa 19,90€/henkilö. Lisää kurssista voit lukea täältä: https://tuplaamo.fi/nuori/
« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.