Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
Etävieraana Aki Vänni turisemassa kehittämästään “Poksauta kupla”-työkalusta. Videolla käydään läpi koronatilannetta ja ohjeistetaan työkalun käyttöön. Poikkeustilanne pakottaa yrittäjät ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja tekemään yhteistyötä, joka olisi tietysti suotavaa ilman koronaakin. Aki toivoo työkalun tuovan yrityksille uusia ideoita ja toivon pilkahduksen.
 
Lisätietoa Akista täältä: https://vanni.fi/
Voit verkostoitua Akin kanssa täällä: https://www.linkedin.com/in/akivanni/
« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.