Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
Etävieraana Aki Vänni turisemassa kehittämästään “Poksauta kupla”-työkalusta. Videolla käydään läpi koronatilannetta ja ohjeistetaan työkalun käyttöön. Poikkeustilanne pakottaa yrittäjät ajattelemaan laatikon ulkopuolelta ja tekemään yhteistyötä, joka olisi tietysti suotavaa ilman koronaakin. Aki toivoo työkalun tuovan yrityksille uusia ideoita ja toivon pilkahduksen.
 
Lisätietoa Akista täältä: https://vanni.fi/
Voit verkostoitua Akin kanssa täällä: https://www.linkedin.com/in/akivanni/
« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.