Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Miten Tuplaamo voi auttaa sinua juuri nyt

Poikkeustilanne tuntuu nyt jokaisen suomalaisen arjessa, mutta aivan erityisesti se koskettaa tuhansia ja taas tuhansia yrittäjiä.

Osalla heistä vaihtoehdot ovat todella vähissä. Jos liikevaihdosta katoaa kerralla 70–90 %, kuoppa syvenee äkkiä sellaiseksi, että valo katoaa näkyvistä. Silloin tarvitaan nopeita kulujen leikkauksia, uuden keksimistä ja apua niin yksittäisiltä ihmisiltä kuin yhteiskunnalta. Tällaisessa ahdingossa olevista yrittäjistä olemme kuulleet monia kertomuksia suoraan heiltä itseltään.

Toisilta yrittäjiltä lattia ei katoa alta ihan niin nopeasti, mutta osa tulovirrasta on jo kadonnut ja tulevaisuus näyttää vähintäänkin epävarmalta. Tämän tilanteen tunnemme erityisen hyvin, koska olemme itse tukevasti samassa jamassa.

Osalla yrityksistä korona ei tunnu kassassa juuri mitenkään – vielä. Tilanne voi toki olla täysin erilainen esimerkiksi kolmen kuukauden kuluttua, kun yleinen taloustilanne alkaa heijastua koko yhteiskuntaan.

Sitten on se harvalukuinen joukko, joka hyötyy tai pystyy hyötymään tilanteesta. Tässä ei tietenkään ole mitään väärää, kunhan hyötyä ei hankita pelottelemalla, kohtuuttomilla hinnankorotuksilla tai häthätää markkinoille tuupatuilla heikoilla tuotteilla.

Varmaa on kuitenkin se, että kriisi on aina myös mahdollisuus. Et ehkä vielä tiedä miten koronakriisi voi olla sitä sinulle. Etkä välttämättä löydä koskaan sitä tietä. Epävarmuus ei saa kuitenkaan estää sinua miettimästä miten voisit kääntää kaiken tämän voitoksesi.

Kiistämätön tosiasia on se, että kriisit ovat synnyttäneet valtavan määrän huikeita menestystarinoita niin uusien tuotteiden kuin markkinaosuuksien kasvun muodossa.

Mikä tahansa sinun tilanteesi onkaan, yritämme auttaa sinua parhaan kykymme mukaan.

Virtaa, uskoa ja ideoita

Ymmärrämme, että juuri nyt kassasi voi olla tyhjä, samoin omat energiavarastosi. Siinä tapauksessa toivomme, että saisit ainakin lisää virtaa, uskoa ja ehkä myös toteutuskelpoisia ideoita blogistamme, TuplaTurinoista sekä nyt vapaasti katsottavissa olevasta Markkinointi-iltamat -tallenteesta.

Uudet suunnitelmat ja ajatukset järjestykseen

Jos olet taisteluasemissa ja mietit miten lähteä kääntämään tilannetta, coaching-sessio Pasin kanssa olisi taatusti avuksi ajatusten selkiyttämisessä. Coaching on ohjaamista, kuuntelua, läsnäoloa, kysymysten kysymistä ja oivalluttamista. Coach ei kerro sinulle oikeita vastauksia, hänellä ei ole niitä. Ne ovat sinulla, mutta et vain ole löytänyt niitä vielä.

Oma videokoulutus myyntiin

Etenkin puhetyöläisille, kouluttajille ja konsulteille oman videokurssin tekeminen voisi olla nyt hyvä tapa koettaa paikata kassavajetta. Nyt sen tekemiseen olisi ehkä hyvin aikaakin. Me voimme auttaa sen myymiseen ja toimittamiseen liittyvän tekniikan toteuttamisessa. Toteutamme järjestelmät WordPress-sivustolle. Jos sinulla siis jo on WordPress-sivu, järjestelmä voidaan ehkä jopa toteuttaa nykyisille sivuillesi.

Markkinaosuuksien metsästykseen

Jos kassasi on kelvollisella mallilla ja haluat lähteä kasvattamaan markkinaosuuttasi, me voimme luonnollisesti auttaa markkinointisi suunnittelussa ja toteuttamisessa Hoito™-palvelun merkeissä. Tai sitten voit lähteä kohentamaan markkinointiasi esimerkiksi Perusta kuntoon -webinaarien ohjeilla.

Yrityksen sisäiset, yhdistyksen jäsenten tai asiakkaiden koulutukset verkossa

Poikkeustilanne estää tietenkin kaikki koulutustapahtumat, mutta verkon kautta koulutuksia järjestetään jatkuvasti. Sisältö voi liittyä yleisen tilanteen aiheuttamiin muutoksiin, mutta yhtä hyvin tätäkin tilannetta voi käyttää hyväksi esimerkiksi myynti-, asiakaspalvelu- tai markkinointiosaamisen kehittämiseen. Kaikki Tuplaamon koulutukset voidaan hoitaa myös verkossa. Ota yhteyttä ja kysy lisää: Pasi Rautio, 0400 300 385 tai pasi@tuplaamo.fi.

Etämyyntitapaamisten käytännöt iskuun

Kun elämää rajoitetaan rajusti, asiakastapaamiset ovat tietenkin pannassa. Myyntiä ei silti voi kokonaan lopettaa, joten käyttöön täytyy ehkä ottaa etämyyntipalaverit. Jos tämä tilanne pätee yrityksessäsi, Pasin etämyyntikoulutus antaa myyjillesi pelimerkkejä näiden tapaamisten menestyksekkääseen vetämiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää: Pasi Rautio, 0400 300 385 tai pasi@tuplaamo.fi.

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.