Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Ammattiapua markkinointiin ja myyntiin

Tuplaamo syntyi halusta helpottaa yrittäjän arkea. Teemme sen auttamalla sinua markkinoinnissa ja myynnissä – kouluttamalla, innostamalla ja konkreettisella tekemisellä.

Hakeudu Hoitoon! – Anna Tuplaamon tiimin toteuttaa markkinointisi

Nykyään markkinointi käsittää niin tolkuttomat määrät kilkettä, kikkaa ja kommervenkkiä, että alan ammattilaisillakin tahtoo aika loppua kesken uuden opettelemisessa. Miten siis sinulla voisi riittää aika niiden haltuunottoon. Saati että vielä ehtisit HOITAA kaikki tarpeelliset markkinointitoimet.

Kun ”pitäisi tehdä” ei enää kelpaa sinulle yrityksesi markkinoinnissa, hanki itsellesi Tuplaamo Hoitoa™ niin paljon kuin tarvitset.

Tee vuodesta 2020 parhaasi koskaan – TuplaamoLive tarjoaa eväät

Tämä on sinulle, yrittäjä, joka haluat tuloksia, olet valmis tekemään töitä eikä sinun tarvitse pyytää lupaa erottuvan markkinoinnin tekemiseen miltään toimikunnalta tai edes pomolta. Tämä on sinulle, jos olet kyllästynyt keräilemään tiedonmurusia sieltä täältä ilman näkyviä tuloksia. Tämä on sinulle, jos olet kyllästynyt haparoimaan markkinoinnissasi.

TuplaamoLive ei todellakaan ole se tyypillinen markkinointikoulutus. Täällä pääset sparraamaan oman yrityksesi markkinointia muiden yrittäjien sekä tietenkin Tuplaamon tiimin kanssa.

Opi ja innostu omassa rauhassa ja tahdissa

Alati kehittyvä teknologia tuo jatkuvasti paljon uutta opeteltavaa markkinointiin ja myyntiin. Onneksi se myös auttaa opiskelussa ja opettelemisessa. Voit katsoa videoita, kuunnella koulutuksia ja tehdä tehtäviä. Kaiken tavoitteena tietenkin se, että saavuttaisit jatkossa entistä parempia tuloksia.

Digitaalisia koulutuksiamme voit katsoa niin nopeasti, hitaasti, usein tai harvoin kuin huvittaa. Tällä hetkellä valikoima vielä pieni, mutta lisää on tulossa.

Avaa kirja tai paina play-nappia soittimesta

Vaikka digitaaliset koulutukset valtaavat alaa, kirja on silti edelleen loistava tapa oppia uutta. Se on helppo ottaa mukaan minne tahansa eikä se houkuttele kesken kaiken katselemaan kissavideoita YouTubesta tai leffaa Netflixistä. Kirjaa voi myös kuunnella esimerkiksi työmatkalla tai lenkillä. Niin mekin teemme.

Konkreettisia ohjeita, vinkkejä ja taktiikoita sekä markkinointiin että myyntiin. Valitse paperinen versio, ekirja tai äänikirja.

Punnittua puhetta huumorilla höystettynä

Taitava puhuja herättää minkä tahansa tapahtuman henkiin. Joskus paras ratkaisu on huumoripitoinen lähestymistapa, toisinaan taas asialinja toimii. Tuplaamon Pasi hanskaa molemmat. Myös silloin, kun haluat väkesi oppivan jotakin bisneksellesi hyödyllistä, kouluttajan valinnalla on ratkaiseva merkitys.

Tuplaamon Pasi kouluttaa tai herättelee väkeäsi, seminaarisi yleisöä, asiakkaitasi – ketä tahansa. Aiheina mm. myynti, markkinointi ja työpaikan ilmapiiri.