Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Näin palvelemme sinua

Konsultointi
Ideoimme, sparraamme, neuvomme, kartoitamme. Etsimme sinulle reittejä markkinointitiheikköjen ja myyntihetteikköjen läpi.

TuplausTuokio

TuplausTuokio™ ei yksinään myyntiäsi kaksinkertaista, mutta pienilläkin virityksillä saat aikaan tuloksia. Kahden tunnin session aikana käymme kanssasi läpi joko markkinointisi peruskysymyksiä, pieniä yksityiskohtia tai hieman molempia. Oman tarpeesi ja valintasi mukaan.

Lyhyestä ajasta huolimatta, tai ehkä paremminkin juuri sen takia, tuokion aikana ei todellakaan pelkästään jutustella mukavia. Haluamme aina löytää vähintään yhden konkreettisen asian, jolla myyntiäsi saadaan kasvatettua ja jonka voit ottaa käyttöön saman tien.

Tuplaamon Villi kortti, kun tarpeesi on erityinen

Jos tarvitset jonkinlaista muutosta, lisää tehoa, virtaa, energiaa markkinointiisi tai myyntiisi, kenties me voimme auttaa. Kerro meille tilanteesi, tarpeesi, toiveesi, ongelmasi, tuskan aiheesi ja katsotaan millaisia eväitä meiltä löytyy ratkaisuksi.

Kyse voi olla markkinointistrategian tai -suunnitelman rakentamisesta, yksittäisestä kampanjasta, markkinoinnin käytäntöjen kohentamisesta, markkinoinnin käytännön toteuttamisesta, tuotteistamisesta, myyntiprosessin viilaamisesta tai myyjien valmentamisesta.

Käytännön toteutus
Toteutamme sen aidosti tuloksiasi kehittävän kampanjan, laskeutumissivun, markkinoinnin automaation, liidimagneetin tai ehkäpä kokonaisen myyntisuppilon.

 

Nettisivusi vuotaa rahaa – liidimagneetti pelastaa!

Yritykselläsi on nettisivut. Hyvä! Valitettavasti ne eivät sellaisinaan riitä vielä mihinkään. Joka päivä sivuillasi vierailee ihmisiä, jotka voisivat olla asiakkaitasi. Valtaosa heistä on vain numero kävijätilastoissa. Et tiedä keitä he ovat tai tulevatko he koskaan takaisin.
Tai no, kyllähän sinä tiedät, että he eivät tule takaisin. Paitsi, jos pystyt kutsumaan heidät henkilökohtaisesti uudelle vierailulle.

Hyvännäköiset nettisivut ilman liidimagneettia ovat kuin messuosasto ilman AKTIIVISTA myyntiväkeä. Kaikki ihailevat sitä kävellessään ohi kohti kilpailijan osastoa. Tarvitset sivuillesi sisäänheittäjän.

Myyntisuppilo nostaa yrityksesi uudelle tasolle

Mitä pienempi yritys, sitä kipeämmin se tarvitsee suunnitelmia, prosesseja ja automatisointia. Jos teet töitä yksin, et sinä ehdi keksiä pyörää uudelleen jokaisen asiakkaan kohdalla. Eikä sinun lompakkosi kestä pyöränkeksijän palkkaamistakaan. Sinun täytyy rakentaa järjestelmiä, jotta pystyt tekemään säällisessä ajassa kaiken sen mitä sinun pitää tehdä.

Tärkeimpänä tietysti se, että palvelet asiakkaasi huikean hyvin, mutta heti seuraavaksi tärkeysjärjestyksessä on saada myynti ja markkinointi toimimaan järjestelmällisesti. Tätä kokonaisuutta kutsutaan myyntisuppiloksi. Se johdattelee asiakasehdokkaan ensikontaktista määrätietoisesti aina kanta-asiakkaaksi asti.

Kun suunnittelet ja toteutat yrityksellesi myyntisuppilon, rakennat käytännössä portaat, jotka kuljettavat asiakasta tasaisen turvallisesti kohti isompia kauppoja.

LuuriSula™ lämmittää kylmät kontaktit

Jos sinun ei enää koskaan tarvitsisi soittaa ainoatakaan kylmää puhelua, nukkuisitko yösi paremmin? Millainen olisi aamusi? Entä työmatkasi? Miten sujuisi työpäiväsi?

Maailmasta todella löytyy sellaisiakin ihmisiä, jotka HALUAVAT soittaa myyntipuheluita ventovieraille ihmisille ilman minkäänlaista ennakkokontaktia. Heidän mielestään on mukavaa tulla tyrmätyksi puhelimessa kymmeniä kertoja päivässä.

Jos sinä et kuulu heihin, jos sinä olet kuten suurin osa meistä ja inhoat, jopa vihaat kylmien puheluiden soittamista, tarvitset kättä pidempää. Tarvitset jotakin sellaista, joka saa vastaanottajan odottamaan yhteydenottoasi.

Tarvitset esimerkiksi sellaisen kampanjan, jonka ansiosta henkilöstötapahtumia järjestävän yrityksen potentiaalisista asiakkaista 71 % suhtautui kampanjaa seuranneeseen myyntipuheluun positiivisesti!

Koulutus ja valmennus
Koulutamme livenä tai verkossa, markkinointia ja myyntiä tai valmennamme sinut myynnin saloihin kädestä pitäen.

 

Hanki tiekartta todellisiin tuloksiin – TuplaamoLive

Markkinointi oli yksinkertaista 20 vuotta sitten. Yrittäjä laittoi lehteen ilmoituksen ja jäi odottamaan asiakkaiden käyntiä tai soittoa.

Nyt pelkästään yhdessä vuodessa ilmestyy niin paljon uutta tekniikkaa, kanavaa ja mahdollisuutta, että kaiken sen haltuun ottaminen ei vain onnistu yhdeltä ihmiseltä.

Siksi tarvitset selkeän konseptin, joka tuo sinulle työrauhan ja samalla kovia tuloksia.
Tarjoamme sinulle sen konseptin jokaista pientä naksahdusta myöten markkinointileirillä, jonka nimen olet luultavasti jossain jo kuullutkin. Se on TuplaamoLive – Markkinointi2017.

”Pasin tapa ottaa yleisö haltuun on jotain aivan uskomatonta!”

Kun olet järjestämässä seminaaria, messuja, asiakastapahtumaa tai oman väen virityspäivää, Pasi tarjoaa vauhdikkaan ja sisältörikkaan puheenvuoron tai vaikka koko päivän koulutussetin. Aiheena voi olla myynti, markkinointi, asenne, motivaatio, verkostoituminen, asiakaspalvelu tai näiden yhdistelmä.

Käy tutustumassa valmiisiin puheenvuoropaketteihin ja hintoihin ja tilaa helposti. Luonnollisesti sisällöt räätälöidään tilaisuuden ja yleisön mukaiseksi.

Luokkahuoneessa ei ole milloinkaan tehty yhtäkään huippumyyjää – Repsikka™

Tyypillisen luokkahuonekoulutuksen teho kestää parhaimmillaan pari kuukautta. Useimmiten ei kuukautta pidempään. Myyjät innostuvat hetkeksi, kokeilevat uusia asioita muutaman kerran ja palaavat sitten vanhoihin kuvioihin. Sitten tarvitaan taas uusi koulutus. Voihan systeemi toki toimia näinkin.

Jos koulutuksen tulokset ylittävät koulutukseen satsatut eurot, miksipä et tilaisi samaa koulutusta uudestaan. No, yhden syyn saatat toki löytää. Jos nimittäin törmäät koulutukseen, joka tuottaa parempia tuloksia ja pidempään. Nyt olet tainnut törmätä.

Yrittäjä, oletko valmis takapuolelle potkittavaksi? – Markkinointi-iltamat

Markkinointi-iltamat kiersi Suomea kolmen kiertueen rykäyksin keväällä 2016, syksyllä 2016 ja keväällä 2017. Hangosta Utsjoelle ylttäneet kiertueet tavoittivat lähes 7000 kuulijaa ja vierailivat 45 paikkakunnalla. Markkinointi-iltamat kiertue päättyi 6.4. Tampereelle, jonne oli kokoontunut lähes 600 osallistujaa kuulemaan kahmalokaupalla konkreettisia markkinointineuvoja.

Vaikka Markkinointi-iltamia ei enää järjestetäkään, alkuvuodesta 2018 luvassa on Myynti-iltamat! Seuraa Markkinointi-iltamia Facebookissa ja käy kurkkaamassa Myynti-iltamat.fi, niin kuulet ensimmäisten joukossa uuden kiertueen aikataulusta.

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!