Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Kun “pitäisi tehdä” ei enää riitä yrityksesi markkinoinnissa, hakeudu HOITOON!

Työlistasi pullistelee tekemättömiä töitä ja se ahdistaa, käy hermoille, kiristää vannetta. Jos et kirjaa tehtäviä minnekään, stressi kasvaa vielä isommaksi. Sitten vielä joku konsultinplanttu viisastelee jossakin seminaarissa, artikkelissa tai videolla, kuinka on käsittämätöntä, että joillakin yrityksillä on tämä ja tuo asia markkinoinnissaan hoitamatta.

Nykyään markkinointi käsittää niin tolkuttomat määrät kilkettä, kikkaa ja kommervenkkiä, että alan ammattilaisillakin tahtoo aika loppua kesken uuden opettelemisessa. Miten siis sinulla voisi riittää aika niiden haltuunottoon. Saati että vielä ehtisit HOITAA kaikki tarpeelliset markkinointitoimet.

Tosiasia kuitenkin on, että ilman markkinointia yrityksen pystyssä pysyminen mahdollisuudet käyvät heikoiksi. Uusia asiakkaita täytyy löytyä ja toisaalta nykyisille täytyisi saada myytyä enemmän. Kaikesta tästä saadaan ikävä lopputulos:

Yrityksesi markkinoinnissa on paljon asioita tekemättä eikä ketään niitä tekemään.

Yksi vaihtoehto on toki aina se, että palkkaat markkinointipäällikön tai -assistentin hoitamaan markkinointisi. Se voi olla aivan pätevä ratkaisu. Ongelma vain on, ettei kukaan yksittäinen ihminen enää pystyy hanskaamaan kaikkia nykyaikaisen markkinoinnin osa-alueita – jos on koskaan pystynytkään. Tiedämme tämän erittäin hyvin omasta kokemuksesta.

Yhden henkilön palkkaamisen jälkeen siis tuloksena on se, että edelleen osa hommista on tekemättä tai ne on tehty huonosti. Tai sitten maksat niiden ulkoistamisesta taas erikseen.

Niin paljon kuin hyvistä ideoista puhutaankin, toteuttaminen on tärkeämpää

Toimivassa markkinoinnissa on kaksi tärkeää ulottuvuutta – ideat ja toteutus. Näistä jälkimmäinen on ehdottomasti tärkeämpää. Toteuttamaton hyvä idea ei tuota mitään, mutta toteutettu keskinkertainen tai joskus jopa huono idea tuottaa usein edes jotakin.

Yritykset hakevat mainostoimistoilta tai muilta kumppaneilta yleensä ideoita. Tärkeämpää olisi kuitenkin apu jatkuvaan, säännölliseen toteuttamiseen.

Voi kuulostaa tylsältä, mutta kaikessa tekemisessä menestys tulee siitä mitä teet säännöllisesti, ei siitä mitä teet silloin tällöin.

Juuri tähän tarpeeseen on luotu Tuplaamo Hoito™.

Tuplaamon Hoito™-asiakas: Hennamari Hietala / Inmedi

Tuplaamon Hoito™-asiakas: Ida Männistö / Kirpputori Swap

Mikä tahansa tarpeesi markkinoinnin saralla onkin, Hoito™ tarjoaa tiimin sen toteuttamiseen

Tuplaamon Hoitona saat seuraavaa:

Suhteen aluksi pidämme huolellisen palaverin, jonka kesto on tyypillisesti noin kaksi tuntia. Sen aikana käymme yhdessä läpi:
 • Tuotteesi ja palvelusi
 • Aikaisemman markkinointisi
 • Käytettävissä olevat materiaalit
 • Yhteistyömme käytännön etenemisen
Ensimmäiset 4-7 tuntia sopimuksesta käytämme markkinoinnin päälinjojen selkiyttämiseen ja markkinointikellon suunnitteluun
 • Sinä luonnollisesti siunaat suunnitelmat, jotta pääsemme kaikki samalle sivulle
Markkinoinnin toteutuksen ulkoistaminen alkaa tästä. Voit antaa tiimille tehtäväksi esimerkiksi:
 • Graafiset toteutukset
 • Mainostekstien kirjoittamisen
 • Nettisivujen sisältöpäivitykset
 • Kevyt hakukoneoptimointi
 • Some-päivitykset

HUOM! Tapahtumissa edustaminen, puhelinmarkkinointi tai vastaava henkilökohtainen myynti- ja markkinointityö eivät sisälly Tuplaamo Hoito™ -palveluihin

Hommat Hoidetaan rivakasti ja sovitusti
 • Pienet toimet (kesto enintään 30 minuuttia) pyrimme tekemään samana päivänä. Viimeistään ne Hoidetaan seuraavan arkipäivän aamuna
 • Isommille puuhille annamme toimitusajan
Kuukauden välein pidämme yhdessä puolen tunnin palaverin verkon yli
 • Käydään läpi mennyt kuukausi
 • Tarkistetaan avoimet kysymykset
 • Käydään läpi tulevan kuukauden suunnitelmat
Saat joka perjantai raportin kuluneen viikon tehdyistä töistä, projektien etenemisestä ja käytetyistä työtunneista

Entä jos tehtävää olisi enemmän kuin ostettuja tunteja?

Vaikka töiden tasainen jakautuminen olisi mukavaa, ymmärrämme, että kuukaudet eivät ole sisaria keskenään. Siksi Hoidossa voit teettää kuukauden aikana enemmän tunteja kuin sopimuksessasi lukee. Tällöin lisätunnit kertyvät puskuriin ja ne tasataan seuraavalle kuukaudelle.

Jotta pystymme varaamaan tarvittavat resurssit kaikille asiakkaillemme, puskurin koko on kuitenkin valitettavasti rajattu. Kerralla puskurissa voi olla noin 25 % kuukausituntimäärästäsi tai korkeintaan viisi tuntia. Puskurirajan yli menevät tunnit laskutamme seuraavassa kuukausilaskussa.

Mikäli puskuriin talletettuja tunteja ei saada tasattua seuraavan kuukauden kuluessa, laskutamme ne ylimääräisinä tunteina.

Jos tuo selitys oli liian sekava, pyydän anteeksi ja yritän selventää esimerkeillä.

Esimerkki 1:
Jos ostat 15 tuntia kuukaudessa ja teetät tammikuussa 18 tuntia, puskuriin tallentuu 3 tuntia. Tällöin helmikuussa käytössäsi on 12 tuntia. Jos teetät helmikuussa 13 tuntia, laskutamme maaliskuun laskussa yhden lisätunnin.

Esimerkki 2:
Jos ostat 15 tuntia kuukaudessa ja teetät tammikuussa 21 tuntia, kuukausikiintiösi ylittyy kuudella tunnilla. Tällöin puskuriin tallentuu 4 tuntia eli noin neljäsosa kiintiöstäsi ja loput 2 tuntia laskutamme helmikuun laskussa. Puskurissa on siis 4 tuntia, joten sinulle jää helmikuulle käytettäväksi 11 tuntia. Jos käytätkin helmikuussa 13 tuntia, laskutamme maaliskuun laskussa 2 lisätuntia.

Lisätunnit tasataan siis kahden kuukauden jaksoissa. Nyt ehkä jollekulle herää kysymys, eikö puskuriin saa kahden peräkkäisen kuukauden tunteja? Vastaus: valitettavasti ei. Jos tuntirajat paukkuvat jatkuvasti, silloin ratkaisu on korottaa tuntirajaa tai varata tunteja etukäteen tietyille kuukausille.

Lisätuntien lisäksi voit milloin tahansa tilata lisäprojektina jonkin seuraavista tuotteista:

– Liidimagneetti
– Myyntisuppilo
– Luurisula
– Markkinoinnin automaation käyttöönotto ja -koulutus
– Sisältömarkkinoinnin työpaja

Nämä projektit toteutamme ja laskutamme täysin erillisinä kokonaisuuksina, eli Hoito™-työt jatkuvat koko ajan normaalisti.

Paljonko Hoitoa haluat?

Nyt on jäljellä enää se, että valitset Hoito™-määräsi. Voit tietenkin milloin tahansa vaihtaa tuntimäärästä toiseen, eli ei kannata tehdä valinnasta liian suurta kynnystä. Se toki kannattaa ottaa huomioon, että jos valitset pienimmän paketin, ensimmäisen kuukauden tunnit kuluvat yhteistyön aloittamiseen ja varsinainen tekeminen pääsee alkuun vasta seuraavan kuukauden alusta.

Valittavanasi ovat seuraavat paketit:

Tuntia/kk Kuukausimaksu, alv 0 %
12 h/kk 870 €
20 h/kk 1370 €
30 h/kk 1870 €
Tasaamaton lisätunti 85 €

Jos tarvitset väliaikaisesti lisätunteja, niitä kannattaa tilata etukäteen satseina:

Lisätuntipaketit
5 h 395 €
10 780 €
15 1150 €
20 1490 €

HUOM! Erilliset tuntipaketit tarjolla vain Tuplaamon Hoito™ -asiakkaille!

Kun olet kyllästynyt ajattelemaan tai sanomaan “pitäisi tehdä” ja tarvitset apua markkinointisi toteuttamiseen, on aika toimia!

Soita Tuplaamon auttavaan puhelimeen: 044 3286 112, laita viestiä alla olevalla lomakkeella tai ilmoittele itsestäsi chat-ikkunassa tuolla tämän sivun oikeassa alakulmassa. Otamme sinut Hoitoon mahdollisimman pikaisesti!

– Tuplaamon ylimaakari Jukka

Kertokaa minulle lisää Hoito™-palvelusta!