Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Markkinointi-iltamat -tallenne

(Live-taltiointi Tampeereelta 6.4.2017)

Alla on Markkinointi-iltamat -tallenne. Voit aloittaa katsomisen klikkaamalla Play-nappia.

HUOM! Markkinointi-iltamista on sen verran aikaa, että osa sosiaalisen media osiosta on jo vanhentunut. Julkaisemme pian webinaarin, jossa käydään läpi some-työkalujen käyttöä vuonna 2020. Jos tällainen kiinnostaa sinua, lähetä tietosi videon alla olevalla lomakkeella, niin saat kutsun webinaariin ensimmäisten joukossa.

Ohjeet videota varten:

  • Voit asettaa videon koko ruudun kokoiseksi klikkaamalla videoruudun oikeasta alalaidasta näyttö-symbolia. Suosittelemme lämpimästi näin tekemään.
  • Voit hyppiä videossa haluamiisi kohtiin siihen tehtyjen osioiden avulla: Klikkaa videoruudun oikeasta alalaidasta luettelosymbolia ja klikkaa haluamaasi otsikko. Tämän jälkeen video hyppää osioon.
  • Voit vaihtaa videon nopeutta ja laatua ratas-symbolista klikkaamalla sitä videoruudun oikeasta alalaidasta. Suosittelemme aina, että katselet videota parhaalla mahdollisella laadulla, jotta katselukokemus on tarkoituksen mukainen.
  • Voit säätää videon äänenvoimakkuutta viemällä hiiren kaiutin-symbolin päälle ja vetämällä hiirellä liukuvalitsinta alas tai ylös.

Jos sinulla on ongelmia videon kanssa, heitähän meille sähköpostia: suurmestari@tuplaamo.fi.

Nyt vain videon kimppuun!

 

“Kiertelemätön palaute nettisivujesi kaupallisesta toimivuudesta”

Ostaminen alkaa aina verkosta. Siksi sinulla on oltava nettisivut, mutta se ei vielä riitä. Tuplaamon nettisivuanalyysi pitääkö sinun muuttaa jotakin ja jos, niin mitä.