Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

“Tee nettisivuistasi huipputehokas myynnin ja markkinoinnin työkalu”

Jokaisen yrityksen markkinoinnissa ja myynnissä on tasan yksi kivijalka, jonka päälle liiketoimintaa voi lähteä rakentamaan: Hyvin tuotteistettu tuote tai palvelu. Se ei kuitenkaan riitä, vaan hyväkin tuote täytyy markkinoida tehokkaasti.

Vaikka erilaisia medioita ja kanavia on tullut paljon lisää, edelleen omat nettisivusi on markkinointisi pohja

Asiakas etsii aina sinut ensimmäisenä Googlesta, onpa sitten saanut suosituksen, nähnyt mainoksesi tai lukenut jutun lehdestä. Jos hakukone antaa kuitenkin vain sähköisiä puhelinluetteloita, ytj:tä tai Asiakastiedon tietosivuja, on sinun perustasi pahasti viallinen.

2020 ei enää riitä, että nettisivusi tarjoavat vain käyntikorttimaisen perustietosivun. Sinun on rakennettava luottamusta verkossa, ihan kuin tekisit sitä kasvokkain asiakkaan kanssa. On rakennettava luottamuspolku, joka johdattaa asiakkaan kohti ensimmäistä pientä ostosta.

Tästä kaksituntisesta webinaarista saat eväät siihen, että teet nettisivuistasi huipputehokkaan työkalun tuotteidesi myyntiin ja markkinointiin. Webinaarissa käydään läpi seuraavat asiat:

1. Miksi perusta pitää rakentaa ja miksi kaikki muu on turhaa ennen sitä.
2. Mikä on luottamuspolku™ ja miten se rakennetaan.
3. Miten rakennat (tai teetät muilla) myyvät nettisivut ja mitä ne pitävät sisällään.

Webinaarista askelmerkit nettisivujen tekoon ja tuunaukseen

Tämän koulutuksen jälkeen ymmärrät miksi nettisivut näyttelevät tärkeää roolia yrityksesi markkinoinnissa ja mitä tarvitset sen rakentamiseen. Saat askelmerkit, joiden avulla hoidat homman itse itse tai osaat tehdä tarkemman tarjouspyynnön nettisivuistasi ja vaatia parempia tuloksia tekijöiltä.

Webinaari sopii yrittäjälle, jonka

– markkinointi ja varsinkin nettisivut ovat alkutekijöissä.
– olemassa olevat nettisivut eivät tuota yhteydenottoja, kauppaa tai edes kiinnostuneiden ihmisten yhteystietoja.

Täysi Tuplaamo-takuu, jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin

Kuten kaikessa Tuplaamon tekemisessä, tälläkin webinaarilla on täysi rahat takaisin takuu. Jos siis et saa koulutuksesta luvattua hyötyä, ilmoita siitä vain meille. Palautamme sinulle osallistumismaksun mahdollisimman pikaisesti.

Osta heti ja merkkaa kalenteriin!

Tämä Tuplaamon Pasin isännöimä webinaari pomppaa linjoille tiistaina 19.5.2020 klo 16.00 – 18.00. Webinaarin tallenne on katsottavissasi vuoden ajan tämän jälkeen.

Webinaarin hinta on 47 € (sis. 24 %).

Nähdään webinaarissa!

– Pasi Tuplaamosta