Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

“Tehokas ratkaisu oman videokoulutuksesi myyntiin ja jakeluun”

Videokurssin tekeminen on hyvä vaihtoehto jokaiselle asiantuntijalle, kouluttajalle ja konsultille. Tuotanto on nykyään hyvin helppoa, sillä laadukas puhelin ja erillinen mikrofoni riittävät yksinkertaisen kurssin tekemiseen.

Koulutuksen myynti ja asiakkaalle toimitus vaatiikin sitten vähän enemmän. Me voimme auttaa sinua siinä!

Kurssin myynti ja toimitus WordPress-sivustolla

Toteutamme sinulle videokoulutusjärjestelmän maksujärjestelmineen WordPress-ympäristöön. Sivusto voi olla jo olemassa oleva WordPress-sivustosi tai sitten luomme kokonaan uuden sivuston noudattaen nykyisen sivustosi ulkoasua. Kurssin rakentamiseen käytetään LearnDash-järjestelmää ja kauppana toimii WooCommerce.

Sivuston sisällöt tulevat sinulta, mutta halutessasi sparraamme sinua tekstien ja kuvien kanssa. Syötämme kaiken sisällön valmiiksi, joten sinulta ei vaadita juuri mitään.

Projektin hinta riippuu siitä, haluatko myydä yhtä kurssia vai tuleeko tarjolle useampi erillinen kurssi. Ennen projektin aloittamista kysymme sinulta tarpeelliset tiedot ja saat taatusti pitävän hinnan ennen lopullista tilausta.

Projektin hinta

Valmis sivusto yhdelle kurssille: 3470 €

Valmis sivusto useammalle kurssille: 5330 €

Hinnat sisältävät kaikki tarpeelliset ohjelmistolisenssit vuodeksi. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ota yhteyttä, niin päästään alkuun!

Täysi Tuplaamo-takuu, jos et ole tyytyväinen, saat rahat takaisin

Kuten kaikessa Tuplaamon tekemisessä, tälläkin webinaarilla on täysi rahat takaisin takuu. Jos siis et saa koulutuksesta luvattua hyötyä, ilmoita siitä vain meille. Palautamme sinulle osallistumismaksun mahdollisimman pikaisesti.