Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

“Jos et ole varma mitä pitäisi tehdä seuraavaksi, coaching auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun”

Meistä jokaiselle tulee elämässä vaikeita aikoja. Kenties pitäisi tehdä koko elämää koskevia päätöksiä tai löytää ratkaisu kimuranttiin tilanteeseen työelämässä tai kotona. Avaimet näihin tilanteisiin piilevät sisällämme, mutta joskus niitä ei yksinkertaisesti löydä yksin. Coaching auttaa sinua kaivamaan ne esiin.

Näköalojen avaaminen paljastaa mikä on oikea ratkaisu juuri sinulle

Coaching on ohjaamista, kuuntelua, läsnäoloa, kysymysten kysymistä ja oivalluttamista. Coachina minä en kerro sinulle oikeita vastauksia, sillä minulla ei ole niitä. Ne ovat sinulla, mutta et vain ole löytänyt niitä vielä. Autan sinua tielläsi eteenpäin kysymällä oikeita kysymyksiä ja tarjoamalla sinulle tilaisuuden käydä tilannettasi läpi ulkopuolisen kanssa.

Ennen kaikkea coaching on näköalojen avaamista, jolloin pystyt näkemään tilanteesi mahdollisimman selkeästi kokonaisuutena. Silloin yleensä huomaat myös nopeasti itse, mitä juuri sinun kannattaa tilanteessasi tehdä.

Neuvonantaja katsoo asiaa omasta näkökulmastaan, coachingissa keskitytään sinun näkökulmaasi

Kun kysyt neuvoa ulkopuoliselta, hän miettii asiaa todellisuudessa omasta näkökulmastaan: “Mitä minä tekisin sinun tilanteessasi.” Tämä toimii oikein hyvin, jos tarvitset yksinkertaisesti apua markkinointiin tai vaikkapa juridiseen kysymykseen.

Kouluttaja, konsultti tai juristi voi kertoa sinulle, että jos teet näin, tapahtuu tuo, jos teet noin, käy tällä tavalla. Coach auttaa sinua löytämään vastauksen siihen, mitä oikeasti haluat tehdä. Mihin haluat päästä.

Tyypillisiä tilanteita, joissa coachingista on varmasti hyötyä, ovat esimerkiksi:

  • Olet töissä tai työtön ja sinulle on tarjoutunut mahdollisuus tai olet itse saanut idea ryhtyä yrittäjäksi. Et ole varma haluatko lähteä siihen.
  • Olet töissä, mutta et ole tyytyväinen sen tarjoamiin haasteisiin tai palkkaan. Et tiedä pitäisikö sinun lähteä etsimään uutta työpaikkaa vai jäädä nykyiseen ja saada siellä muutoksia aikaan.
  • Teet työtä, josta pidät, mutta sinulla on erimielisyyksiä tai et tule toimeen esimiehesi/kollegasi/alaisesi kanssa. Mietit miten saisit tilanteen ratkaistua.
  • Teet työtä, josta et pidä. Mietit pitäisikö sinun lähteä opiskelemaan uutta alaa vai yrittää saada muutoksia työnkuvaasi nykyisen työnantajan leivissä. Ja jos haluaisit muutoksia työnkuvaan, miten voisit lähteä asiaa viemään eteenpäin.
  • Sinulla on mukavasti menestyvä yritys, mutta motivaatio sen pyörittämiseen on hakusessa. Mietit lähtisitkö etsimään sille ostajaa vai pitäisikö sinun tehdä toimintaan muutoksia, jotka voisivat sytyttää motivaation uuteen liekkiin.
  • Sinulla on tuote- tai yritysidea, mutta et tiedä miten lähtisit viemään asiaa eteenpäin.
  • Sinulla on mukavasti menestyvä yritys ja olet saanut siitä ostotarjouksen. Mietit myytkö ja lähdet kehittämään jotakin uutta tai kenties siirryt oloneuvokseksi, vai pidätkö yrityksen ja jatkat sen kehittämistä.
  • Sinulla on mukavasti menestyvä yritys, mutta sinulla on idea uuteen tuotteeseen tai palveluun ja mietit pitäisikö sinun pitäytyä siinä mikä toimii vai lähdetkö laajentamaan toimintaa.
  • Sinulla on kohtalaisesti menestyvä yritys ja tiedät, että jotakin pitäisi tehdä, jos haluat saada sen vielä parempaan lentoon. Et kuitenkaan tiedä haluatko yrityksesi ylipäätään kasvavan tai et tiedä miten lähtisit sitä kasvattamaan.
  • Sinulla on yritys, jolla menee heikosti. On kenties mennyt jo hyvän aikaa. Mietit vieläkö jatkat taistelua ja läpimurron hakemista vai hylkäätkö bisneksen ja perustat uuden tai siirrytkö työntekijäksi jonnekin muualle.
Jos et ole varma voisiko coaching auttaa sinun tilanteessasi, kannattaa kysyä rohkeasti. Kysyminen ei maksa mitään ja minulta saat rehellisen vastauksen siihen, olenko minä oikea henkilö auttamaan sinua.

Ensin määritellään tavoite ja sitten jutellaan

Coaching alkaa yhdestä ongelmasta. Sinä itse tai me yhdessä määrittelemme tavoitteen, johon haluamme päästä – joko yhden tai useamman tapaamisen aikana. Sitten lähdemme perkaamaan asiaa auki keskustelemalla. Minun tehtäväni on auttaa sinua löytämään uusia näkökulmia, tapoja ja varsinkin katsomaan niitä omia uskomuksia toisesta näkökulmasta.

Yksi sessio kestää noin tunnin ja se voidaan pitää joko kasvotusten tai verkon kautta. Ympäristö on aina turvallinen, eli voimme puhua vapaasti ja luottamuksellisesti. Minä en ikinä kerro asioitasi muille mikäli emme yhdessä sovi toisin.

Joskus yksi sessio riittää, toisinaan tarvitaan useampia. Näistä sovimme kuitenkin aina tapauskohtaisesti kunkin session päätteeksi. Sinun ei siis tarvitse sitoutua useiden tapaamisten sarjaan.

Kemia- ja sisältötakuu – jos homma ei toimi, en laskuta

Kemialla on coachingissa suuri merkitys. Meidän täytyy tulla toimeen keskenämme, jotta tapaamisesta voisi olla apua. Onneksi sellainen asia paljastuu yleensä hyvin nopeasti ja rehellisyys on siinä tilanteessa paras ystävä. Jos siis käy ilmi, että meidän ei kannata sessiota jatkaa, en luonnollisestikaan laskuta.

Samaa pätee – Tuplaamon tapaan – myös koko tapaamiseen. Jos tunnin jälkeen koet, että et saanut sessiosta hyötyä sen hinnan edestä, myös silloin jätän laskutamatta.

Ja molempiin tapauksiin pätee se, että jos maksoit ennakkoon, palautamme rahasi.

Osta heti tai ota yhteyttä, niin päästään ratkomaan tilannettasi!

Voit ostaa itsellesi coachingia vaikka heti tältä sivulta. Lisää tuote ostoskoriin ja hoida finanssiasiat. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on linkki ajanvarauskalenteriin. Sieltä voit varata ajan tapaamiselle. Sessio voidaan pitää kasvokkain, jos sijaitset tai pääset Tampereelle. Muussa tapauksessa tapaamme verkon välityksellä. Aikoja löytyy kalenterista pääsääntöisesti maanantaisin kello 15 ja perjantaisin kello 14, toisinaan muinakin päivinä.

Jos tapaaminen hoidetaan verkon kautta, saat linkin videotyökaluun. Työkalun käyttö ei vaadi asennuksia ja toimii selaimella. Sparraus onnistuu myös esimerkiksi FaceTime:lla tai WhatsApp-videopuheluna. Voimme myös sopia erikseen millä tavalla videotapaaminen järjestetään.

Coaching-session hinta on 397 € + alv 24 %.

Jos epäilyttää, kysy lisää – tietenkin maksutta!

Jos vieläkin mietityttää, ota ihmeessä yhteyttä ja jutellaan asiasta. Minä en pure enkä varsinkaan laskuta tiedustelupuhelusta tai -sähköpostiviestistä.

Coaching-terveisin

Pasi Rautio
0400 300 385
pasi@tuplaamo.fi