Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Tässä sinulle tiukka sääntö: älä koskaan tee vain yhdenlaista sisältöä. Se on silkkaa ajan ja energian, jopa rahan tuhlausta.

Markkinointisisällöstä on aina moneksi. Erityisesti puhe on kuin puutavaraa, josta pystyt jalostamaan vaikka mitä: tekstiä, videota, kuvaa ja ääntä mihin tahansa kanavaan.

Tietenkin on ero sillä, ryhdytäänkö tekemään videota vai ääntä. Kuvassa pystyy näyttämään kaikenlaista, jota pelkällä äänellä ei.

Siksi avain onkin se, että pidät eri kanavat ja muodot mielessä jo suunnittelu- ja käsikirjoitusvaiheessa. Siis kuvaa videosi niin, että se toimii sekä vaaka- että pystyversiona. Tai mieti etukäteen ainakin se, miten hoidat homman editointiohjelmassa.

Poimi puheesta sitaatteja tekstiksi kauniisiin kuviin. Pätki pitkistä videoista lyhyitä maistiaisia, parhaita paloja. Taltioi valokuvauksissa kaikkea sitä, mitä tapahtuu kameran takana ja studion varjoissa.

Tao siis sääntö mieleesi pysyvästi tulikirjaimin: älä koskaan tee vain yhdenlaista sisältöä. Kun hyppäät hyvän sisältöaiheen äärelle, mieti aina mitä kaikkea sen kanssa voisit tehdä.

Ja sitten tietysti muista jaella sitä sisältöä moneen eri kanavaan. Vaikka sinulla täytyykin olla jokin pääkanava – paikka, jossa vietät eniten aikaa – älä jätä muita kokonaan huomiotta.

Tästä aiheesta, siis monikanavaisuudesta ja sen mahdollisuuksista, turinoitiin historian toisessa korona-Tuplaturinoissa. Hyppää mukaan sairaaseen meininkiin!

PS. Oletko jo hyödyntänyt herkullisen tarjouksen Verkostoitumisen vetovihjeet -koulutuksesta? Kannattaa poimia talteen!

Kuuntele tai katso koko jakso alta, iTunesista tai Spotifysta.

Katso:

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.