Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Podcastit tekevät tuloaan — ovat tehneet jo monta vuotta. Tänä vuonna näyttää siltä, että podcast-tarjonta räjähtää käsiin. Eipä siinä, ne ovat oivallinen tapaa jakaa tietoa ja taitoa, koska ääni on ehkäpä kaikista helpointa mediaa kuluttaa. Päätin kerätä yhteen videoon perustarvikkeet, joilla pääset alkuun, jos haluat itse alkaa tekemään podcasteja. Ota vinkit talteen videosta. Ei muutaku podcasteja eetteriin!

terkuin, Riku

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.