Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Podcastit tekevät tuloaan — ovat tehneet jo monta vuotta. Tänä vuonna näyttää siltä, että podcast-tarjonta räjähtää käsiin. Eipä siinä, ne ovat oivallinen tapaa jakaa tietoa ja taitoa, koska ääni on ehkäpä kaikista helpointa mediaa kuluttaa. Päätin kerätä yhteen videoon perustarvikkeet, joilla pääset alkuun, jos haluat itse alkaa tekemään podcasteja. Ota vinkit talteen videosta. Ei muutaku podcasteja eetteriin!

terkuin, Riku

« | »

Nuoret pelastavat Suomen! Annetaan heille työkalut sitä varten!

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.

Koulutuksen sisältö:

 • Perusta kuntoon - mitä perustaitoja on osattava:
  Kesätyötä hakiessa
  Työntekijän vastuut
 • Työnantajien odotukset ja toiveet
 • Mitä asiakaspalvelu on
 • Mitä myynti on
 • Myynnin neljä askelta
 • Asiakaspalvelun PASI™-malli
 • Kieli käytössä - miten puhutellaan asiakkaita
 • Pukeutuminen ja ulkoasu

Yrittäjä, näin voisimme auttaa sinua juuri nyt