Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Podcastit tekevät tuloaan — ovat tehneet jo monta vuotta. Tänä vuonna näyttää siltä, että podcast-tarjonta räjähtää käsiin. Eipä siinä, ne ovat oivallinen tapaa jakaa tietoa ja taitoa, koska ääni on ehkäpä kaikista helpointa mediaa kuluttaa. Päätin kerätä yhteen videoon perustarvikkeet, joilla pääset alkuun, jos haluat itse alkaa tekemään podcasteja. Ota vinkit talteen videosta. Ei muutaku podcasteja eetteriin!

terkuin, Riku

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.