Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta
Nettisivujen toimivuus on monen tekijän summa. Jokainen haluaa omista sivuistaan mahdollisimman nopeat, jotta ne ovat mukavat käyttää. Nopeuteen vaikuttavat palvelimen ja käyttäjän verkkoyhteyden lisäksi se, kuinka raskaat sivut ovat. Sivut ovat raskaat ladata, jos siellä on suuria, paljon kaistaa vieviä elementtejä, esimerkiksi kuvia. 
 
Siksi kannattaa huolehtia siitä, että kuvatiedostot ovat aina mahdollisimman pieniä kooltaan.  Alla olevassa videossa käyn läpi nopeasti TinyPNG-palvelun, jonka avulla kuvatiedostot saa helposti pakattua pienemmäksi eli pienennettyä niiden tiedostokoon mahdollisimman pieneksi. 
 
Huomio! Jos kuvat ovat lähtökohtaisesti väärän kokoisia mitoiltaan (siis kuvan leveys ja korkeus ovat väärät) niitä ei pysty TinyPNG:llä muuttamaan. Tähän sopivia työkaluja ovat esimerkiksi Canva ja Stencil tai Adoben Photoshop.

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!