Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
Nettisivujen toimivuus on monen tekijän summa. Jokainen haluaa omista sivuistaan mahdollisimman nopeat, jotta ne ovat mukavat käyttää. Nopeuteen vaikuttavat palvelimen ja käyttäjän verkkoyhteyden lisäksi se, kuinka raskaat sivut ovat. Sivut ovat raskaat ladata, jos siellä on suuria, paljon kaistaa vieviä elementtejä, esimerkiksi kuvia. 
 
Siksi kannattaa huolehtia siitä, että kuvatiedostot ovat aina mahdollisimman pieniä kooltaan.  Alla olevassa videossa käyn läpi nopeasti TinyPNG-palvelun, jonka avulla kuvatiedostot saa helposti pakattua pienemmäksi eli pienennettyä niiden tiedostokoon mahdollisimman pieneksi. 
 
Huomio! Jos kuvat ovat lähtökohtaisesti väärän kokoisia mitoiltaan (siis kuvan leveys ja korkeus ovat väärät) niitä ei pysty TinyPNG:llä muuttamaan. Tähän sopivia työkaluja ovat esimerkiksi Canva ja Stencil tai Adoben Photoshop.

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.