Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
Nettisivujen toimivuus on monen tekijän summa. Jokainen haluaa omista sivuistaan mahdollisimman nopeat, jotta ne ovat mukavat käyttää. Nopeuteen vaikuttavat palvelimen ja käyttäjän verkkoyhteyden lisäksi se, kuinka raskaat sivut ovat. Sivut ovat raskaat ladata, jos siellä on suuria, paljon kaistaa vieviä elementtejä, esimerkiksi kuvia. 
 
Siksi kannattaa huolehtia siitä, että kuvatiedostot ovat aina mahdollisimman pieniä kooltaan.  Alla olevassa videossa käyn läpi nopeasti TinyPNG-palvelun, jonka avulla kuvatiedostot saa helposti pakattua pienemmäksi eli pienennettyä niiden tiedostokoon mahdollisimman pieneksi. 
 
Huomio! Jos kuvat ovat lähtökohtaisesti väärän kokoisia mitoiltaan (siis kuvan leveys ja korkeus ovat väärät) niitä ei pysty TinyPNG:llä muuttamaan. Tähän sopivia työkaluja ovat esimerkiksi Canva ja Stencil tai Adoben Photoshop.

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.