Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Julkaisimme toukokuussa 2012 artikkelin iZettle-maksupalvelusta ja myös laskurin, jolla saattoi näppärästi laskea sen ja perinteisten maksupäätteiden kustannusten erot. Artikkeli on blogimme historian suosituin pläjäys.

Paljon on rahaa virrannut tileillä ja tileiltä sittemmin, ja nyt viimein olemme päivittäneet artikkelin nykyhetkeen. Mukana on myös uusi laskuri, jolla saat jonkinlaisen käsityksen iZettlen ja sen kilpailijoiden kustannuksista.

Käyhän siis lukemassa ja laskemassa täällä >>>

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.