Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Julkaisimme toukokuussa 2012 artikkelin iZettle-maksupalvelusta ja myös laskurin, jolla saattoi näppärästi laskea sen ja perinteisten maksupäätteiden kustannusten erot. Artikkeli on blogimme historian suosituin pläjäys.

Paljon on rahaa virrannut tileillä ja tileiltä sittemmin, ja nyt viimein olemme päivittäneet artikkelin nykyhetkeen. Mukana on myös uusi laskuri, jolla saat jonkinlaisen käsityksen iZettlen ja sen kilpailijoiden kustannuksista.

Käyhän siis lukemassa ja laskemassa täällä >>>

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.