Tällä kerralla Tuplaturinoissa kannettiin astioita itse palautuspisteelle ja mietittiin toisenlaista vaihtoehtoa. Voitaisiinko Suomessakin palata palvelemiseen itsepalvelun sijaan? Ja miten ylipäätään valitsemme kahvilan, johon menemme?

  • Kesä tuppaa olemaan yrittäjälle tiukkaa aikaa, toisille pahassa, toisille hyvässä mielessä
  • Koston enkeli jättää astiansa pöytään
  • Onko tosiaan niin, että henkilökunta on kallista ja siksi käsipareja on liian vähän pöytien siivoamiseen?
  • Ehkä sittenkin kyse on vain tavasta, jota tarpeeksi moni ei kyseenalaista
  • Kapinallisen astiat kerätään joka tapauksessa, mutta siinä vaiheessa vahinko on jo ehtinyt tapahtua
  • Yksi kahvila- ja ravintola-asiakastyyppi, jolle on varattu erityinen paikka helvetissä
  • Vastoin yleistä käsitystä, hyvin harva valitsee kahvilan hinnan perusteella

Kuuntele alta tai iTunesista:

Oletko vailla hoitoa? >>>Täältä löydät Tuplaamon Hoidon