Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, piippujen punahohkan kovien pakkasten jälkeen hellittäessä olisin nokikolari ja kuittivihkon tulopuoli näyttäisi vielä aika ohkaiselta.

Lähestyisin vakuutusyhtiötä uudenlaisella idealla. Tarjoasin heille mahdollisuutta saada koko asiakasrekisterini kattava liidilista tekemättä työtä ollenkaan. Vastineeksi haluaisin heiltä vakuutusyhtiön logolla varustettuja palovaroittimia koko vuoden tarpeisiin.

Asiakaskäynneillä varmistaisin asikakkailtani että asunnosta löytyy yksi palovaroitin jokaista alkavaa 60 neliötä kohti. Mikäli puutteita olisi, hakisin autostani uuden palovaroittimen ja samalla tohinalla asentaisin sen paikoilleen.

Kaikkiin talossa jo oleviin palovaroittimiin tekisin nopean paristotarkistuksen ja varmistaisin koska viimeksi patterit on vaihdettu. Mikäli paristonvaihdosta olisi miesmuistin ylittävä aika ehdottaisin asiakkaalle näiden vaihtoa. Kertoisin että veloittaisin laskun yhteydessä pienen  paristonvaihtohinnan sekä patterit.

Kirjoittaisin vielä asiakkaan kuittiin selkeästi paristojen vaihdosta jolloin muistijälki tapahtumasta jää myöhemminkin tarkistettavaksi.

Uuden palovaroittimen jättämisen yhteydessä kysyisin kiinnostaisiko asiakasta saada maatamullistava tarjous kotivakuutuksista palovaroittimen lahjoittaneelta vakuutusyhtiöltä.

Tarjous ei sido mihinkään, vakuutusasiamies ottaa yhteyttä ja tekee teille tarjouksen.

Toimittaisin vakuutusyhtiölle viikottain käymieni asiakkaiden yhteystietolistoja ja neuvottelujeni ansiosta vakuutusyhtiö maksaisi minulle pienen provision jokaisesta toteutuneesta vakuutuskaupasta.

Näin saisin iloisia asiakkaita jotka ovat otettuja siitä, että minä ja vakuutusyhtiö pidämme huolta paloturvallisuudesta. Jokaisesta vuotuisesta paristonvaihdosta saisin hiukan lisäkauppaa samoin kuin jokaisesta uudesta vakuutuksesta.

Voisin mennä myös nukkumaan paremilla mielillä, koska olen ylivoimaisesti alueeni paras ja ainoa nokikolari, joka pitää asikakkaidensa paloturvallisuudesta kokonaisvaltaisesti huolta.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, piippujen punahohkan kovien pakkasten jälkeen hellittäessä olisin nokikolari ja kuittivihkon tulopuoli näyttäisi vielä aika ohkaiselta. Mitä sinä tekisit?

Onnittelut! Pääsit juuri 20. Jos olisin-tekstin loppuun.

Lisää asiaa

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!