Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, piippujen punahohkan hellittäessä kovien pakkasten jälkeen, olisin nokikolari ja kuittivihkon tulopuoli näyttäisi vielä aika ohkaiselta.

Lähestyisin vakuutusyhtiöitä uudenlaisella idealla. Tarjoaisin heille mahdollisuutta saada koko asiakasrekisterini kattava liidilista tekemättä työtä ollenkaan. Vastineeksi haluaisin heiltä vakuutusyhtiön logolla varustettuja palovaroittimia koko vuoden tarpeisiin.

Asiakaskäynneillä varmistaisin asiakkailtani, että asunnosta löytyy yksi palovaroitin jokaista alkavaa 60 neliötä kohti. Mikäli puutteita olisi, hakisin autostani uuden palovaroittimen ja samalla tohinalla asentaisin sen paikoilleen.

Kaikkiin talossa jo oleviin palovaroittimiin tekisin nopean paristotarkistuksen, ja varmistaisin koska viimeksi patterit on vaihdettu. Mikäli paristonvaihdosta olisi miesmuistin ylittävä aika, ehdottaisin asiakkaalle näiden vaihtoa. Kertoisin, että veloittaisin laskun yhteydessä pienen paristonvaihtohinnan sekä patterit.

Kirjoittaisin vielä asiakkaan kuittiin selkeästi paristojen vaihdosta, jolloin muistijälki tapahtumasta jää myöhemminkin tarkistettavaksi.

Uuden palovaroittimen jättämisen yhteydessä kysyisin, kiinnostaisiko asiakasta saada maatamullistava tarjous kotivakuutuksista palovaroittimen lahjoittaneelta vakuutusyhtiöltä.

Tarjous ei sido mihinkään, vakuutusasiamies ottaa yhteyttä ja tekee teille tarjouksen.

Toimittaisin vakuutusyhtiölle viikottain käymieni asiakkaiden yhteystietolistoja, ja neuvottelujeni ansiosta vakuutusyhtiö maksaisi minulle pienen provision jokaisesta toteutuneesta vakuutuskaupasta.

Näin saisin iloisia asiakkaita, jotka ovat otettuja siitä, että minä ja vakuutusyhtiö pidämme huolta paloturvallisuudesta. Jokaisesta vuotuisesta paristonvaihdosta saisin hiukan lisäkauppaa samoin kuin jokaisesta uudesta vakuutuksesta.

Voisin mennä myös nukkumaan paremmin mielin, koska olen ylivoimaisesti alueeni paras ja ainoa nokikolari, joka pitää asiakkaidensa paloturvallisuudesta kokonaisvaltaisesti huolta.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, piippujen punahohkan hellittäessä kovien pakkasten jälkeen, olisin nokikolari ja kuittivihkon tulopuoli näyttäisi vielä aika ohkaiselta. Mitä sinä tekisit?

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.