Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Pitäisikö, voisiko, tekisikö, tulisiko, menisikö, olisiko, rakennettaisiinko, tehtäisiinkö. Moniko näistä sanoista vilisee sinun sanavarastossasi päivittäin?

Törmään itse isiin omassa tekemisessäni päivittäin. Liian usein päätän sanan tai lauseen konditionaaliin; pitäisi, voisi tai jotain muuta turhanpäiväistä.

Jos päiväsi kuluvat viikosta toiseen isi-päätteitä toistellen, löydät itsesi lähtöpisteestä vielä ensi vuonnakin.

En ole asiani kanssa yksin, etkä ole sinäkään. Olen kiinnittänyt omaan isi-päätteen käyttöön aktiivisesti huomiota muutaman viikon. Olen myös rohkaissut aktiivisesti muita yrittäjiä, myyjiä ja tapaamiani ihmisiä vaihtamaan tehtäisiinkö-tilasta tehdään-tilaan.

Pieniä muutoksia olen itsessäni huomannut. Pöydällä maanneet ideat, ajatukset ja tehtävät ovat muuttuneet viivoiksi työlistan riveillä.

Helppoa se ei ole, ei todellakaan. Kun on pitkään mennyt isi edellä, on niskasta ottamisia edessä usein.

Keskustelin koulutuksessa muutaman myyjän kanssa tavoitteista, ja muutaman viikon jälkeen uudelleen tavatessamme kysyin, ovatko tavoitteet menneet sovitusti paperille. Vastaukseksi sain vain joukon isi-päätteitä.

Konditionaali tappaa talossa ja puutarhassa. Isi teilaa parhaankin ajatuksen tai idean. Kun karsit omasta puheestasi kaikki isi-päätteet, löydät pian itsesi tekemässä ja kokemassa.

Aloitetaan isivapaa kuukausi. Kuka on mukana?

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.