Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Pitäisikö, voisiko, tekisikö, tulisiko, menisikö, olisi, rakennettaisiinko, tehtäisiinkö. Moniko näistä sanoista vilisee sinun sanavarastossasi päivittäin?

Törmään itse isiin omassa tekemisessäni päivittäin. Liian usein päätän sanan tai lauseen konditionaalin; pitäisi, voisi tai jotain muuta turhanpäiväistä.

Jos päiväsi kuluvat viikosta toiseen isi-päätteitä toistellen, löydät itsesi lähtöpisteestä vielä ensi vuonnakin.

En ole asiani kanssa yksin, etkä ole sinäkään. Olen kiinnittänyt omaan isi-päätteen käyttöön aktiivisesti huomiota muutaman viikon. Olen myös rohkaissut aktiivisesti muita yrittäjiä, myyjiä ja tapaamiani ihmisiä vaihtamaan ”tehtäisiinkö” -tilasta tehdään-tilaan.

Pieniä muutoksia olen itsessäni huomannut. Pöydällä maanneet ideat, ajatukset ja tehtävät ovat muuttuneet viivaksi työlistan riveillä.

Helppoa se ei ole, ei todellakaan. Kun on pitkään mennyt isi edellä, on niskasta ottamisia edessä usein.

Keskustelin koulutuksessa muutaman myyjän kanssa tavoitteista ja muutaman viikon jälkeen uudelleen tavattaessa kysyin, ovatko tavoitteet menneet sovitusti paperille. Vastaukseksi sain vain joukon isi-päätteitä.

Konditionaali tappaa talossa ja puutarhassa. Isi teilaa parhaankin ajatuksen tai idean. Kun karsit omasta puheestasi kaikki isi-päätteet, löydät pian itsesi tekemässä ja kokemassa.

Aloitetaan isivapaa kuukausi. Kuka on mukana?

Lisää asiaa

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!