Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, joulukuusen varistaessa neulasiaan olisin tietoturvakonsultti ja uusille asiakkaille olisi vielä aikaa ynnä tilaa.

Perustaisin aktiivisesti päivittämäni blogini/uutiskirjeeni rinnalle varoitusjärjestelmän, jonka viestit lähettäisin kaikille rekistereissäni oleville kontakteilleni. Varoitusjärjestelmäni olisi ”vastarannankiiskijärjestelmä”.

Aina, kun jokin tietoturvayhtiö julkaisisi pelotteluviestejään kasvattaakseen omien torjuntajärjestelmiensä myyntiä, perehtyisin nopeasti asiaan ja lähettäisin oman tilannearvioni varoitusjärjestelmän kautta.

Kun tosiasiassa valtaosa varoituksista on turhia asiansa hyvin hoitaneiden kohdalla, rauhoittelisin omia kontaktejani.

”Kyllä, tällainen uhka on nyt havaittu, mutta suurimmalle osalle tällä ei ole mitään merkitystä, kunhan tämä ja tuo asia on ajan tasalla.”

Vastarinnankiiskeys ei toki olisi itsetarkoitus, vaan jos jokin uusi uhka todella vaatisi toimenpiteitä, kertoisin myös sen.

Kuukauden tai kahden välein kokoaisin kaikki varoitusjärjestelmässä lähettämäni viestit paperiseksi uutiskirjeeksi, jonka lähettäisin sekä asiakkailleni että asiakasehdokkailleni. En tulostaisi uutiskirjettä itse, vaan painattaisin sen digipainossa, jotta se vaikuttaisi riittävän uskottavalta.

Kirjeessä en markkinoisi sen enempää omia palveluitani. Toki kertoisin, kuka olen ja mistä lukija saa lisää tietoa osaamisestani. Lähinnä siis nettisivuiltani.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, joulukuusen varistaessa neulasiaan olisin tietoturvakonsultti ja uusille asiakkaille olisi vielä aikaa ynnä tilaa. Mitä sinä tekisit?

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.