Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, vanhan vuoden jäädessä taakse olisin liikelahjakauppias ja minulla olisi vielä liikelahjoja myytäväksi.

Sen lisäksi, että kertoisin nettisivuillani aktiivisesti esimerkkejä siitä, miten asiakkaani ovat minulta ostamiaan liikelahjoja käyttäneet ja saisin näin etulyöntiaseman hakukoneissa ja asiakasehdokkaita kiinnostavaa sisältöä nettiin, pistäisin pystyyn sisäpiirin.

Sisäpiiriin kutsuisin aluksi joukon suurimpia asiakkaitani, mutta myöhemmässä vaiheessa siihen voisi liittyä kuka tahansa. Sisäpiirille olisivat tarjolla kaikki samat tuotteet kuin kenelle tahansa muullekin, mutta systeemi antaisi mahdollisuuden yhteistilauksiin.

Kun joku sisäpiiriläinen haluaisi tilata vaikkapa 500 kpl muistitikkuja, tästä esitilauksesta lähtisi tieto kaikille muille sisäpiiriläisille.

Heillä jokaisella olisi kaksi viikkoa aikaa lähteä mukaan tilaukseen.

Kun 500 kappaleen erässä tikuille tulisi hintaa x €, 1500 kappaleen erässä hinta olisikin x-n €. Siis kaikki säästäisivät ja jokaiselle sisäpiiriläiselle olisi selvää, mistä säästö tulee ja miten se jaetaan.

Edellytys sisäpiiriin pääsemiselle olisi se, että he sitoutuisivat jakamaan tietoa omista tavoistaan käyttää liikelahjoja. Jokaisen uuden ostoksen jälkeen muut sisäpiiriläiset saisivat tietää, mihin tarkoitukseen ja millä tavalla asiakas oli tuotteitaan käyttänyt.

Näin kaikki sisäpiiriin kuuluvat saisivat hyviä liikelahjaideoita kahdella tavalla: mitä muut tilaavat ja miten he lahjoja käyttävät. Sisäpiiriläiset saisivat luonnollisesti myös hyvät tarjoukset tuotteiden personoinnista, mutta olisivat kuitenkin vapaita käyttämään omia yhteistyökumppaneitaan.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, vanhan vuoden jäädessä taakse olisin liikelahjakauppias ja minulla olisi vielä liikelahjoja myytäväksi. Mitä sinä tekisit?

« | »

Hae opit myyntiin ja markkinointiin Tuplaamon koulutuspäivistä

Kuhunkin koulutukseen on tarjolla vain 12 paikkaa, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!