Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Tärkein asia tässä elämässä on toimia oikein. Toimia rehellisesti ja reilusti. Se ei ehkä tuo aina kultaa ja kunniaa, mutta se tekee onnelliseksi. Olen surullinen kananmunia markkinoivan yrityksen puolesta, koska he tietävät tekevänsä väärin.

Isossa munakennossa lukee näkyvästi Reilu kilo. Lukija mieltää sanan ”Reilu” viittaavan kanojen kohteluun ja samalla tietenkin pakkauksen kokoon.

Pakkauksessa lukee isolla myös ”Maalaismunia”. Kun tökkää nenänsä kiinni kennoon ja siristää silmiään, näkee juuri ja juuri vasemmassa yläkulmassa olevan tekstin: ”Häkkikanojen munia”.

Puhuimme eilen MARK Tampereen tapaamisessa siitä, onko kaikki markkinointi k***ettamista. (Häveliäisyyssyistä piilotan osan termistä, mutta se on niin kuvaava, etten halua edes yrittää hakea kiertoilmausta.)

Jos asiakkaat joutuvat aina epäilemään markkinoijan viestiä, pakottaako se rehellisen markkinoijan vähintäänkin totuuden kaunisteluun, jotta saisi tarpeeksi huomiota? Pakottaako asiakkaan epäilys myyjän valehtelemaan, jotta saisi edes vähän kauppaa?

Onko papukaija kuollut vai onko se vain väsynyt?

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.