Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Onko sinustakin vaikea muuttaa vanhoja tapojasi? Onko kuntoilun aloittaminen sinullekin yhtä vaikeaa, vaikka tiedätkin sen olevan ainoa tie rantakuntoon.

Yrittäjän pitäisi pyrkiä koko ajan eteenpäin. Monella on haluja, halua jopa yrittää, toisilla vanha kaava toistaa itseään.

Jokaiselle yrittäjälle, myös sinulle, tulee jossakin vaiheessa eteen tilanne, että on pakko tehdä jotain tuloksen parantamiseksi. Tiedät, että vanhalla kaavalla mopo on ojassa alta aikayksikön. Tiedät senkin, että pumppaamalla hiukan uutta ilmaa eturenkaaseen ja valitsemalla uuden, tavallisesta poikkeavan reitin saisit uudenlaista virtaa. Miksi on niin vaikeaa tehdä toisin?

Onko tuttu ja turvallinen rakennettu meihin sisään? Toimitaan vanhan kaavan mukaan, meni sitten syteen tai saveen.

Koulutuksissa näkee, kuinka yrittäjät ja työntekijät suorastaan syttyvät uusille ajatuksille ja tavoille tehdä tulosta. Miksi asiat palaavat silti ennalleen vähitellen? Kuka sen ilon ja halun tappaa?

Pahin mantra uuden surmaan: ”Meillä on aina tehty näin.”

Onko pakko tehdä aina näin? Ei vanhassa tietenkään mitään vikaa ole, jos se tuottaa tulosta vuodesta toiseen. Jos käyrät osoittavat jatkuvasti ylöspäin, ei mitään kannata muuttaa. Mutta jos viiva on jo lähellä punaista pohjaa, on syytä miettiä.

On palkitsevaa nähdä, kun ystävä, tuttava, asiakas tai tuttu yrittäjä huomaa muutoksen voiman ja toteuttaa sitä vimmalla eteenpäin. Tuloksia syntyy kuin itsestään, ruokkimalla itseään uusiin saavutuksiin. Uudet polut tuovat uusia yllättäviäkin positiivisia asioita eteen.

Muutoksessa on voimaa.

Minäkin yritän.

(Kirjoitus kumpusi kirjoittajan morkkiksesta, kun ei saa itseään aamulla tai illalla lenkkipolulle. Sohvalle on helppo jäädä, vaikka selkä huutaa liikuntaa.)

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.