Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Rohkea yrittäjä saavuttaa menestyksen, jollaisesta varovainen ei uskalla edes haaveilla. Tai sitten kaatuu kovalla rytinällä.

Vaikka hän kapsahtaisikin siihen suomalaiskansalliseen katajaan, hän on ainakin monta kokemusta viisaampi. Jos rohkeus ei katoa, hän tulee pian takaisin entistä ehompana.

Rohkeus ei ole syntymälahja. Sen voi oppia.

Paras keino on hankkiutua rohkeiden seuraan.

Vaikka vanha kansa puhuukin paljon höpöjä esimerkiksi kuuseen kurkottamisen vaaroista, löytyy heiltä viisauksiakin. Kuten se, että seura tekee kaltaisekseen.

Toki sanonnalla lienee alun perin viitattu paheellisten ihmisten seuran tuottavan paheellista käytöstä, mutta pyörä pyörii yhtä hyvin molempiin suuntiin.

Jos vietät aikaasi negatiivisten, vihaisten, kyynisten, saamattomien ja varovaisten ihmisten seurassa, olet pian aivan taatusti negatiivinen, vihainen, kyyninen, saamaton ja varovainen.

Jos valitset lähellesi positiivisia, rakastavia, optimistisia, aikaansaavia ja rohkeita ihmisiä, samat adjektiivit pätevät kohta sinuunkin.

Kumman arvelet olevan parempi lähtökohta menestyksekkäälle liiketoiminnalle.

PS. Tiedätkö, mitä Erkki Liikanen sanoi Kiinassa?

PPS. Tämän kirjoitukseen innoittajana toimi Seth-setä.

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.