Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Pikkuasiat ovat mukavia. Niiden parissa voi tuhrata tunnin jos toisenkin ja kokea tekevänsä jotakin tärkeää.

Presentaation fontin valinnasta voi keskustella vaikka kuinka pitkään. Myyjien kasvokuvien laittamisesta nettiin täytyy palaveerata vähintään kolme kertaa. Tulostimen käynnistysnopeuden suhde käyttökustannuksiin on sekin useamman tunnin pohdinnan arvoinen asia.

Pikkuasiat tuovat päivään mukavan kiireen tunnun. Vasta päivien, viikkojen tai kuukausien kuluttua huomaat, että mikään ei ole oikeasti edennyt. Ei vaikka olet valvonut yömyöhään töidesi parissa.

Huomaat, että nyt pitäisi ehtiä tehdä tämä asia ja tuo ja seitsemän muuta. Pitäisi tehdä ympäripyöreitä päiviä, jotta kaikki se, joka olisi jo pitänyt tehdä, tulisi tehdyksi.

Ja kun kauhistelet työmäärää, kun yrität löytää langan pään, josta aloittaa keriminen, huomaat pikkuasioita. Mukavia pieniä yksityiskohtia, joihin takertua. Ja taas tuli päivään mukava kiireen tuntu. Tekemisen meininki.

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.