Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

En käytä Spotify-palvelua kovin usein. Sen verran olen kuitenkin ”ilmaista” musiikkia kuunnellut, että Aleksi Valavuori, Jonathan from Spotify ynnä muut ovat tulleet tutuiksi.

Valavuori mainostaa nettikasino Unibetiä, on tehnyt sitä pitkään, mutta nyt on löytynyt mainokseen myös idea. Kukapa ei haluaisi päästä mainoksista eroon, vieläpä lähes ilmaiseksi.

Vielä kun toteutus saataisiin kohdalleen, kampanja saattaisi toimia kuin häkä. Jotakin spotissa on kuitenkin pahasti pielessä. Miten sinä tilanteen korjaisit?

Kuuntele spotti

Jokainen vähänkään aikaa Spotify-palvelua käyttänyt on oppinut sulkemaan korvansa mainoksilta. Kun Aleksi Valavuori alkaa tykittää, jokaisen korvat lukittuvat. Tehokasta peliaikaa on vain pari sekuntia.

Miksi ihmeessä siis mainoksessa päästään asiaan vasta kymmenen sekunnin kohdalla?

Siinä vaiheessa jokainen on jo vuorannut korvansa pumpulilla ja iskenyt päälle Peltorit. Yksinkertainen korjausliike on siis sellainen, että siirretään pihvi kärkeen. Aleksi aloittamaan vaikka tähän tapaan: “Spotify ilman mainoksia kolmeksi kuukaudeksi!”

Kokeilkaapa.

« | »

Hae opit myyntiin ja markkinointiin Tuplaamon koulutuspäivistä

Kuhunkin koulutukseen on tarjolla vain 12 paikkaa, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!