Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

En käytä Spotify-palvelua kovin usein. Sen verran olen kuitenkin ”ilmaista” musiikkia kuunnellut, että Aleksi Valavuori, Jonathan from Spotify ynnä muut ovat tulleet tutuiksi.

Valavuori mainostaa nettikasino Unibetiä, on tehnyt sitä pitkään, mutta nyt on löytynyt mainokseen myös idea. Kukapa ei haluaisi päästä mainoksista eroon, vieläpä lähes ilmaiseksi.

Vielä kun toteutus saataisiin kohdalleen, kampanja saattaisi toimia kuin häkä. Jotakin spotissa on kuitenkin pahasti pielessä. Miten sinä tilanteen korjaisit?

Kuuntele spotti

Jokainen vähänkään aikaa Spotify-palvelua käyttänyt on oppinut sulkemaan korvansa mainoksilta. Kun Aleksi Valavuori alkaa tykittää, jokaisen korvat lukittuvat. Tehokasta peliaikaa on vain pari sekuntia.

Miksi ihmeessä siis mainoksessa päästään asiaan vasta kymmenen sekunnin kohdalla?

Siinä vaiheessa jokainen on jo vuorannut korvansa pumpulilla ja iskenyt päälle Peltorit. Yksinkertainen korjausliike on siis sellainen, että siirretään pihvi kärkeen. Aleksi aloittamaan vaikka tähän tapaan: “Spotify ilman mainoksia kolmeksi kuukaudeksi!”

Kokeilkaapa.

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.