Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Tällä kerralla Tuplaturinoissa kannettiin astioita itse palautuspisteelle ja mietittiin toisenlaista vaihtoehtoa. Voitaisiinko Suomessakin palata palvelemiseen itsepalvelun sijaan? Ja miten ylipäätään valitsemme kahvilan, johon menemme?

  • Kesä tuppaa olemaan yrittäjälle tiukkaa aikaa, toisille pahassa, toisille hyvässä mielessä
  • Koston enkeli jättää astiansa pöytään
  • Onko tosiaan niin, että henkilökunta on kallista ja siksi käsipareja on liian vähän pöytien siivoamiseen?
  • Ehkä sittenkin kyse on vain tavasta, jota tarpeeksi moni ei kyseenalaista
  • Kapinallisen astiat kerätään joka tapauksessa, mutta siinä vaiheessa vahinko on jo ehtinyt tapahtua
  • Yksi kahvila- ja ravintola-asiakastyyppi, jolle on varattu erityinen paikka helvetissä
  • Vastoin yleistä käsitystä, hyvin harva valitsee kahvilan hinnan perusteella

Kuuntele alta tai iTunesista:

Oletko vailla hoitoa? >>>Täältä löydät Tuplaamon Hoidon

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.