Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Työllisyyden parantaminen on roikkunut yhteiskunnallisen keskustelun kestoaiheena jo vuosia. Nyt ei kuitenkaan puhuta politiikkaa – TuplaTurinoissa mietittiin, mitä työntekijän palkkaaminen voisi tarkoittaa yrittäjälle.

  • Päätös on aina vaikein. Älä kuitenkaan odottele täydellistä ajankohtaa työntekijän palkkaamiseen – sellaista ei tule
  • Mieti palkkaamista mahdollisuuksien, älä uhkien ja riskien näkökulmasta
  • Mikko Sävilahti kertoi TuplaTurinoissa pari viikkoa sitten palkkaavansa työntekijöitä harjoittelujaksojen kanssa. Sopisiko tämä sinun yrityksellesi?
  • Työntekijä pitäisi palkata siinä vaiheessa, kun ei ehdi tehdä kaikkea. Työntekijä vapauttaa yrittäjän aikaa muuhun, esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin. Yrittäjän tavoite (ainakin usein) on tehdä itsensä mahdollisimman tarpeettomaksi omassa yrityksessään, ja se ei onnistu ilman työntekijöitä.

Kuuntele alta.

Minkälaisia kokemuksia rekrytoinnista sinulta tai yritykseltäsi löytyy? Kenet haluaisit TuplaTurinoihin vieraaksi? Kommentoi alle, Facebookiin tai twittaa #tuplaturinat.

Tuplaturinat YouTubessa:

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.