Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Työllisyyden parantaminen on roikkunut yhteiskunnallisen keskustelun kestoaiheena jo vuosia. Nyt ei kuitenkaan puhuta politiikkaa – TuplaTurinoissa mietittiin, mitä työntekijän palkkaaminen voisi tarkoittaa yrittäjälle.

  • Päätös on aina vaikein. Älä kuitenkaan odottele täydellistä ajankohtaa työntekijän palkkaamiseen – sellaista ei tule
  • Mieti palkkaamista mahdollisuuksien, älä uhkien ja riskien näkökulmasta
  • Mikko Sävilahti kertoi TuplaTurinoissa pari viikkoa sitten palkkaavansa työntekijöitä harjoittelujaksojen kanssa. Sopisiko tämä sinun yrityksellesi?
  • Työntekijä pitäisi palkata siinä vaiheessa, kun ei ehdi tehdä kaikkea. Työntekijä vapauttaa yrittäjän aikaa muuhun, esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin. Yrittäjän tavoite (ainakin usein) on tehdä itsensä mahdollisimman tarpeettomaksi omassa yrityksessään, ja se ei onnistu ilman työntekijöitä.

Kuuntele alta.

Minkälaisia kokemuksia rekrytoinnista sinulta tai yritykseltäsi löytyy? Kenet haluaisit TuplaTurinoihin vieraaksi? Kommentoi alle, Facebookiin tai twittaa #tuplaturinat.

Tuplaturinat YouTubessa:

« | »

Hae opit myyntiin ja markkinointiin Tuplaamon koulutuspäivistä

Kuhunkin koulutukseen on tarjolla vain 12 paikkaa, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!