Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Työllisyyden parantaminen on roikkunut yhteiskunnallisen keskustelun kestoaiheena jo vuosia. Nyt ei kuitenkaan puhuta politiikkaa – TuplaTurinoissa mietittiin, mitä työntekijän palkkaaminen voisi tarkoittaa yrittäjälle.

  • Päätös on aina vaikein. Älä kuitenkaan odottele täydellistä ajankohtaa työntekijän palkkaamiseen – sellaista ei tule
  • Mieti palkkaamista mahdollisuuksien, älä uhkien ja riskien näkökulmasta
  • Mikko Sävilahti kertoi TuplaTurinoissa pari viikkoa sitten palkkaavansa työntekijöitä harjoittelujaksojen kanssa. Sopisiko tämä sinun yrityksellesi?
  • Työntekijä pitäisi palkata siinä vaiheessa, kun ei ehdi tehdä kaikkea. Työntekijä vapauttaa yrittäjän aikaa muuhun, esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin. Yrittäjän tavoite (ainakin usein) on tehdä itsensä mahdollisimman tarpeettomaksi omassa yrityksessään, ja se ei onnistu ilman työntekijöitä.

Kuuntele alta.

Minkälaisia kokemuksia rekrytoinnista sinulta tai yritykseltäsi löytyy? Kenet haluaisit TuplaTurinoihin vieraaksi? Kommentoi alle, Facebookiin tai twittaa #tuplaturinat.

Tuplaturinat YouTubessa:

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.