Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

TuplaTurinoissa listattiin huonoja tapoja, joita meillä jokaisella on. Silloin tällöin tapahtuvalla ryhtiliikkeellä saadaan asioita ojennukseen, mutta asian korjaamiseksi pitäisi tehdä muutos toimintatavoissa, jottei sama vanha meininki pääse valloille. Ai miten tämä liittyy yritystoimintaan? No, meillä kaikilla taitaa olla siinäkin huonoja tapoja.

  • Huono tapa oikenee harvoin pelkällä päätöksellä: mieti, miksi toimit, kuten toimit ja miten käytöstä pystyisi muuttamaan
  • Yritys ei kaadu yhteen yksinäiseen huonoon tapaan, mutta kumulatiivinen vaikutus voi olla ero menestymisen ja kituuttamisen välillä
  • Markkinoinnissa ja myynnissä on paljon asioita, joita ei ole pakko tehdä, mutta joita kannattaisi tehdä (muistamiset, merkkipäivien huomioimiset, puhelinsoitot, lounaat jne.)

Kuuntele alta.

Mitä pahoja tapoja sinulta tai yritykseltäsi löytyy? Mitä maneereita olet bongannut TuplaTurinoissa? Kommentoi alle tai twiittaa #tuplaturinat.

Tuplaturinat YouTubessa:

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.