Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

TuplaTurinoissa listattiin huonoja tapoja, joita meillä jokaisella on. Silloin tällöin tapahtuvalla ryhtiliikkeellä saadaan asioita ojennukseen, mutta asian korjaamiseksi pitäisi tehdä muutos toimintatavoista, jottei sama vanha meininki pääse valloille. Ai miten tämä liittyy yritystoimintaan: meillä kaikilla taitaa olla siinäkin huonoja tapoja.

  • Huono tapa oikenee harvoin pelkällä päätöksellä: mieti miksi toimit kuten toimit ja miten käytöstä pystyisi muuttamaan
  • Yritys ei kaadu yhteen yksinäiseen huonoon tapaan, mutta kumulatiivinen vaikutus voi olla ero menestymisen ja kituuttamisen välillä
  • Markkinoinnissa ja myynnissä on paljon asioita, joita ei ole pakko tehdä, mutta joita kannattaisi tehdä (muistamiset, merkkipäivien huomioimiset, puhelinsoitot, lounaat jne.)
  • Järjestelmällisyyttä tarjoaa TuplaamoLive Markkinointi 2017: I käydään 27. – 29.10.2016 ja se on tarkoitettu yrittäjille, joiden tuotteen myyntisykli on pitkä. II on puolestaan ohjelmassa 26. – 28.1.2017 ja sinne ovat puolestaan tervetulleita yrittäjät, joiden tuotteen myyntisykli on lyhyt. Lisää lyhyestä ja pitkästä myyntisyklistä tässä vanhassa TuplaTurinat -jaksossa

Kuuntele:

Mitä pahoja tapoja sinulta tai yritykseltäsi löytyy? Mitä maneereita olet bongannut TuplaTurinoissa? Kommentoi alle tai twittaa #tuplaturinat.

 

Tuplaturinat YouTubessa:

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!