Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

TuplaTurinoissa listattiin huonoja tapoja, joita meillä jokaisella on. Silloin tällöin tapahtuvalla ryhtiliikkeellä saadaan asioita ojennukseen, mutta asian korjaamiseksi pitäisi tehdä muutos toimintatavoissa, jottei sama vanha meininki pääse valloille. Ai miten tämä liittyy yritystoimintaan? No, meillä kaikilla taitaa olla siinäkin huonoja tapoja.

  • Huono tapa oikenee harvoin pelkällä päätöksellä: mieti, miksi toimit, kuten toimit ja miten käytöstä pystyisi muuttamaan
  • Yritys ei kaadu yhteen yksinäiseen huonoon tapaan, mutta kumulatiivinen vaikutus voi olla ero menestymisen ja kituuttamisen välillä
  • Markkinoinnissa ja myynnissä on paljon asioita, joita ei ole pakko tehdä, mutta joita kannattaisi tehdä (muistamiset, merkkipäivien huomioimiset, puhelinsoitot, lounaat jne.)

Kuuntele alta.

Mitä pahoja tapoja sinulta tai yritykseltäsi löytyy? Mitä maneereita olet bongannut TuplaTurinoissa? Kommentoi alle tai twiittaa #tuplaturinat.

Tuplaturinat YouTubessa:

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.