Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Kukapa ei haluaisi saada enemmän aikaan. Varsinkin juuri nyt moni kipuilee uudenvuoden kunniaksi tehtyjen lupausten pitämisen kanssa. En lupaa sinulle varmaa onnistumista, mutta tämä pieni vinkki voi ratkaista pelin eduksesi.

Aikaansaamisen pullonkauloja on paljon. IT-talo Atoksen selvityksen mukaan jopa yli puolet työajasta kuluu sähköpostien lukemiseen ja kirjoittamiseen. Jokaiselle ovat tuttuja myös turhat ja/tai liian pitkät palaverit, liian suulaat työkaverit sekä tekniikan toimimattomuus.

Näiden lisäksi yksi iso ongelma estää sinua saamasta aikaan sitä, mitä haluaisit. Kyse on siitä, että töihin tullessasi et tiedä, mitkä työt tai projektit aiot saada valmiiksi sen päivän aikana. Ongelma kuulostaa yksinkertaiselta, ja siksi ratkaisukin kuulostaa siltä.

Pääset tuottavuuteen kiinni viiden minuutin mietintätuokiolla, jonka toteutat edellisenä iltana. Sen viiden minuutin aikana kirjoitat ylös ne 3-6 asiaa, jotka aiot hoitaa seuraavana päivänä.

Yön aikana alitajuntasi tekee jo töitä asioiden hoitamisen puolesta, mutta silti ne eivät häiritse untasi. Päinvastoin, kun asiat ovat paperilla, nukut ilman ylimääräistä levottomuutta. Aamulla heräät tehokkaana, koska tiedät, mitä ryhdyt tekemään töihin päästyäsi.

Tämän jälkeen vaaditaan enää sitä, että todella teet ne asiat, jotka kirjoitit ylös.

Ensimmäisten päivien ja viikkojen aikana unohtelet iltamietintää tai osa listalle kirjatuista asioista jää silloin tällöin tekemättä. Älä anna sen häiritä. Palaa alkuun aina uudestaan, kunnes prosessi muuttuu tavaksi.

Ja kun saat muodostettua tästä uuden tavan, tämän vuoden lopussa voit vain ihailla aikaansaannostesi määrää.

Jos aloitat nyt, olet minua jonkin verran jäljessä. Jos jo hallitset tämän, olet minua edellä.

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.