Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, petollisen kevätsään kaataessa väkeä flunssapetiin olisin lääkäriaseman omistaja ja kaikki aikani eivät olisi vielä varattuja.

Alkajaisiksi varaisin pöydän yhdelle lempiravintolastani ja saapastelisin sisään mukanani kynä ja lehtiö. Tilaisin lempiateriani ja ruokaa odotellessani ottaisin kirjoitusvälineet esiin.

Alkaisin katsella ympärilleni ja listaisin kaikki ne asiat ravintolan miljöössä, tunnelmassa, tuoksuissa, henkilökunnan käytöksessä, jotka saavat minut viihtymään paikassa.

Seuraavaksi varaisin ajan lempikauneushoitolaani tai vaimoni/tyttöystäväni/äitini lempikauneushoitolaan. Heti sisään astuessani alkaisin listata – ainakin mielessäni – asioita, jotka tekevät juuri siitä paikasta minulle tai vaimolleni/tyttöystävälleni/äidilleni niin mieluisan. (Viimeistään odotellessani hoitoon pääsyä kirjoittaisin havaintoni ylös.)

Kasvohoidon, kulmakarvojen nyppimisen ja manikyyrin jälkeen suuntaisin kulkuni oikeastaan mihin tahansa pieneen autokorjaamoon. Jo parkkipaikalla ryhtyisin kirjaamaan asioita, jotka tekevät visiitistäni epämieluisan. Etenkin miettisin asiaa naisnäkökulmasta (erityisen helppoa, jos olet nainen).

Päättäisin kierrokseni johonkin valtion virastoon, esimerkiksi Kelaan ja toteuttaisin havainnointini samalla periaatteella kuin autokorjaamossa. Täällä kiinnittäisin erityistä huomiota opasteiden kielen jäykkyyteen.

Kun kaikki kohteet olisivat käytynä, lukitsisin työhuoneeni oven, sulkisin puhelimen ja ryhtyisin käymään listoja läpi. Kahden ensimmäisen listan jokaisessa kohdassa miettisin, miten voisin tuoda saman vaikutuksen oman lääkäriaseman odotushuoneeseen.

Kahden jälkimmäisen listan asioita puolestaan tarkastelisin siitä näkökulmasta, että mitkä niistä toteutuvat tällä hetkellä praktiikkani ovilla ja niiden sisäpuolella ja miten pääsisin niistä eroon.

Kun olisin keksinyt kaikkien listojen jokaiseen kohtaan oman sovellukseni, avaisin työhuoneeni oven ja ryhtyisin toteuttamaan synnyttämiäni ajatuksia.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, petollisen kevätsään kaataessa väkeä flunssapetiin olisin lääkäriaseman omistaja ja kaikki aikani eivät olisi vielä varattuja. Mitä sinä tekisit?

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!