Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, hiihtolomien pyöriessä mukavasti, olisin luokkaretkirahaston kartuttamiseksi myyjäisiä järjestävä koululuokka ja rahaston saldolla ei pääsisi vielä edes koulun pihasta pois.

Alkajaisiksi etsisin jonkun, joka pystyisi tekemään yksinkertaisen lahjakorttipohjan myyjäisiämme varten. Valmiita pohjia löytää myös netistä tai taitto-ohjelmien malleista.

Lahjakortin arvoksi merkitsisin esimerkiksi 20 euroa tai sitten jättäisin summan käsin täytettäväksi. Kortin kääntöpuolella kertoisin, mitä kaikkea ostettavaa myyjäisistämme löytyy.

Kun lahjakortti olisi suunniteltuna, saapastelisin lähimpään tulostuspajaan tai kirjapainoon ja pyytäisin heiltä pientä panosta leirikoulumme hyväksi, eli että he tulostaisivat/painaisivat meille pari-kolmesataa lahjakorttia.

Näiden lahjakorttien kanssa menisin kolkuttelemaan paikallisten yritysten oville. Tarjoaisin heille 20 euron arvoisia lahjakortteja hintaan 15 euroa.

Lahjakorteilla he voisivat sitten ilahduttaa työntekijöitään, asiakkaitaan tai yhteistyökumppaneitaan.

Tietenkin myös työntekijät voisivat halutessaan ostaa lahjakortteja läheisilleen annettaviksi. Vanhempamme pääsisivät myös osallisiksi tästä ilosta myymällä lahjakortteja työkavereilleen ja ystävilleen ja ehkäpä myös työnantajilleen.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, hiihtolomien pyöriessä mukavasti, olisin luokkaretkirahaston kartuttamiseksi myyjäisiä järjestävä koululuokka ja rahaston saldolla ei pääsisi vielä edes koulun pihasta pois. Mitä sinä tekisit?

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.