Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, hiihtolomien pyöriessä mukavasti, olisin luokkaretkirahaston kartuttamiseksi myyjäisiä järjestävä koululuokka ja rahaston saldolla ei pääsisi vielä edes koulun pihasta pois.

Alkajaisiksi etsisin jonkun, joka pystyisi tekemään yksinkertaisen lahjakorttipohjan myyjäisiämme varten. Valmiita pohjia löytää myös netistä tai taitto-ohjelmien malleista.

Lahjakortin arvoksi merkitsisin esimerkiksi 20 euroa tai sitten jättäisin summan käsin täytettäväksi. Kortin kääntöpuolella kertoisin, mitä kaikkea ostettavaa myyjäisistämme löytyy.

Kun lahjakortti olisi suunniteltuna, saapastelisin lähimpään tulostuspajaan tai kirjapainoon ja pyytäisin heiltä pientä panosta leirikoulumme hyväksi, eli että he tulostaisivat/painaisivat meille pari-kolmesataa lahjakorttia.

Näiden lahjakorttien kanssa menisin kolkuttelemaan paikallisten yritysten oville. Tarjoaisin heille 20 euron arvoisia lahjakortteja hintaan 15 euroa.

Lahjakorteilla he voisivat sitten ilahduttaa työntekijöitään, asiakkaitaan tai yhteistyökumppaneitaan.

Tietenkin myös työntekijät voisivat halutessaan ostaa lahjakortteja läheisilleen annettaviksi. Vanhempamme pääsisivät myös osallisiksi tästä ilosta myymällä lahjakortteja työkavereilleen ja ystävilleen ja ehkäpä myös työnantajilleen.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, hiihtolomien pyöriessä mukavasti, olisin luokkaretkirahaston kartuttamiseksi myyjäisiä järjestävä koululuokka ja rahaston saldolla ei pääsisi vielä edes koulun pihasta pois. Mitä sinä tekisit?

« | »

Hae opit myyntiin ja markkinointiin Tuplaamon koulutuspäivistä

Kuhunkin koulutukseen on tarjolla vain 12 paikkaa, joten kannattaa ilmoittautua pikaisesti!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!