Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, joulukuusta ulos kantaessani olisin sosiaalisen median konsultti ja Facebook-sivulleni mahtuisi vielä maksavia tykkääjiä.

Alkajaisiksi ryhtyisin kirjoittamaan artikkelisarjaa teemalla ”Jos olisin ______ alan yrittäjä, käyttäisin sosiaalista mediaa tällä tavalla”. Jokainen artikkeli käsittelisi yhtä yksittäistä alaa ja sisältäisi konkreettisia sosiaalisen median toimenpiteitä.

Artikkeleissa en käsittelisi juuri lainkaan tekniikkaan liittyviä asioita, vaan todellisia strategioita, joiden tavoitteena olisi saavuttaa liiketaloudellista hyötyä. Perustelisin myös miksi juuri ko. alalla näin kannattaisi tehdä.

Siinä sivussa ryhtyisin kirjoittamaan myös toista artikkelisarjaa, jossa kertoisin sosiaalisen median menestystarinoita muidenkin kuin jättikorporaatioiden osalta. Siis sellaisia tarinoita, joissa kampanjan suunnitteluun ja toteuttamiseen ei ole käytetty keskikokoisen suomalaisen televisiokampanjan verran rahaa.

Kirjoittaisin artikkeleita vuorotellen ja julkaisisin ne kaikki tietenkin blogissani.

Kerran kuukaudessa kokoaisin neljä-viisi artikkelia yhteen uutiskirjeeksi, jota painattaisin muutamia kymmeniä kappaleita ja lähettäisin niitä potentiaalisille asiakkailleni.

Uutiskirjeessä artikkelit olisivat pääosassa, mutta toki kertoisin myös kuka olen ja mistä minut tavoittaa. Ohjaisin vastaanottajat tutustumaan nettisivuihini, joissa esittelisin juuri tälle kohderyhmälle sopivia palvelukokonaisuuksia.

Lähettäisin valikoituja artikkeleita sarjoista myös eri lehtiin julkaistavaksi.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, joulukuusta ulos kantaessani olisin sosiaalisen median konsultti ja Facebook-sivulleni mahtuisi vielä maksavia tykkääjiä. Mitä sinä tekisit?

« | »
tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!