Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Jos olet joskus mainostanut Facebookissa, luultavasti haluat ladata myös Facebook-mainostuksen laskut jossain vaiheessa. Ainakin siinä vaiheessa, kun kirjanpitäjä kyselee niitä kirjanpitoon. Ohessa olevan videon avulla löydät laskut Facebookista ilman suurta muistinystyröiden hieromista. Ota vinkki talteen.

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.