Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Jos olet joskus mainostanut Facebookissa, luultavasti haluat ladata myös Facebook-mainostuksen laskut jossain vaiheessa. Ainakin siinä vaiheessa, kun kirjanpitäjä kyselee niitä kirjanpitoon. Ohessa olevan videon avulla löydät laskut Facebookista ilman suurta muistinystyröiden hieromista. Ota vinkki talteen.

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.