Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Tällä kerralla TuplaTurinoissa säikäytetään rajulla liiditilastolla, ihastellaan jargonivapaata kosteusmittausraporttia ja ihmetellään Happoradion TV-ratkaisua. Teknisesti tavanomaista heikkolaatuisempi Turinasessio kestää 22 minuuttia. Anteeksi. Jos korvasi eivät kestä, saat heittää meitä kivellä. Kuuntele alta

Julkaisu käyttäjältä Happoradio.
« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.