Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Viime aikoina jalkani ovat olleet kovin jumissa eikä venyttelykään ole oikein auttanut. Päätin siis, ensimmäistä kertaa elämässäni, suunnata urheiluhierojan pakeille. Sopivan hierojan löytäminen Tampereelta ei ollutkaan aivan helppoa.

Ei, ongelma ei todellakaan ollut siinä, etteikö eri portaaleista tai verkkoluetteloista olisi löytynyt alan yrittäjiä ja yrityksiä. Ongelma oli löytää sellainen, joka kertoisi nettisivuillaan:

  1. Olevansa toiminnassa tai edes elossa juuri nyt
  2. Miten palvelee ja paljonko veloittaa
  3. Kuka hieroo ja miltä hän näyttää

1. Nettisivut on helppo tehdä. Ne voivat olla jopa ilmaiset. Siksi on käsittämätöntä, että vieläkin löytyy yrityksiä, joilla ei ole sivuja lainkaan. Samalla helppous ja ilmaisuus tarkoittaa sitä, että verkossa roikkuu sivuja, joiden julkaisu- tai päivitysajankohdasta ei ole mitään tietoa.

On täysin mahdollista löytää Google-haun etusivulta sivusto, jonka perustaja ei enää vuosiin ole ollut alalla. Jos sivuilta ei löydy tuoretta päivämäärää, en ainakaan suoriltaan soittele.

2. Valitettavasti hieronta on ala, jossa hinnat ovat olleet esillä jo pitkään. Siksi hintojaan piilotteleva jää auttamatta jalkoihin.

3. Ei, en hakenut missiä hiplaamaan reisiäni, enkä edes hunksia. Hieronta on kuitenkin sen verran intiimi toimitus, että haluan nähdä minkälainen tyyppi asiantuntemustaan ja osaamistaan käyttööni tarjoaa.

Onneksi löysin viimein nettisivun, joka palveli minua kaikilla näillä osa-alueilla ja vaikutelma jäi muutenkin plussan puolelle. Niinpä rimpautin numeroon varatakseni ajan. Kukaan ei vastannut, hieman miinusta, mutta kohtapian minulle soiteltiin takaisin ja sain itselleni ajan jo huomiselle.

Haku- ja varauskokemus ei ollut täydellinen, mutta tarpeeksi hyvä, että tartuin luuriin. Jos huominen varsinainen hieronta auttaa ja kokemus on muutenkin hyvä, päivitän valitun nimen ja nettisivuosoitteen tähän alle. Jos käynti on pettymys, jääköön palveluntarjoaja mainitsematta.

Päivitys 4.9.2012: Hieronnassa käyty ja kokemus oli positiivinen. Saapa sitten nähdä, miltä huomisen aamulenkillä jaloissa tuntuu. Hieronnan hoiti Toni Kaarros ja hänen sivunsa löytyy täältä: . Tonin sivut eivät missään tapauksessa ole mitään huippua, mutta tarpeeksi hyvät. Hyvin usein sekin riittää mainiosti. Annoin Tonille (jota en siis tuntenut ennen tätä ja maksoin palvelusta hinnaston mukaisesti) yhden pikku vinkin sivujen suhteen. Sellaisen, jonka hän pystyy toteuttamaan itse. Löytyykö sinulta lisää halpoja/ilmaisia vinkkejä?

Lisää asiaa

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!