Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Mikä on yrittäjän tärkein ominaisuus? Stara.fi:n Suomen suurimmaksi viihdesivustoksi kasvattanut Jocka Träskbäck kertoo sen tässä miltei syväluotaavassa haastattelussa. Lisäksi hän paljastaa, mistä pitkä yrittäjäura sai alkunsa ja mikä kirja räjäytti aikanaan hänen tajuntansa.

Katso haastattelu tästä:

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.