Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Mikä on yrittäjän tärkein ominaisuus? Stara.fi:n Suomen suurimmaksi viihdesivustoksi kasvattanut Jocka Träskbäck kertoo sen tässä miltei syväluotaavassa haastattelussa. Lisäksi hän paljastaa, mistä pitkä yrittäjäura sai alkunsa ja mikä kirja räjäytti aikanaan hänen tajuntansa.

Katso haastattelu tästä:

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.