Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Me suomalaiset olemme kekseliäitä, ahkeria, rehellisiä, taitavia. Meillä on vahva luottamus itseemme ja osaamiseemme. Me olemme loistavia palvelemaan asiakkaitamme. Me olemme taitavia myyjiä ja markkinoijia.

Me osaamme rakentaa tuotteita ja brändejä, jotka kiinnostavat ihmisiä ja nimenomaan asiakkaiden näkökulmasta ja heidän tarpeitaan palvellen.

Me osaamme käyttäytyä asiallisesti ja osaamme juhlia sivistyneesti. Me luovimme sujuvasti sosiaalisissa tilanteissa.

Smalltalkkaamme, kun on sen aika, ja puhumme painavasti asiaa, kun on sen vuoro.

Me suomalaiset olemme menestyjiä, äläkä anna kenenkään väittää muuta. Jos joku yrittää lannistaa sinua väittämällä, että me suomalaiset olisimme muka tällä ja tuolla tavalla huonoja, sulje silmäsi, korvasi ja tuo ihminen mielestäsi. Sano hänelle: puhu vain omasta puolestasi.

Sinun tarvitsee vain mennä ja tehdä. Aina välillä kannattaa hakea vahvistusta uskoon ja taitoihin koulutuksesta tai kirjasta, mutta SINÄ OSAAT!

Ainoat erot saksalaisiin, amerikkalaisiin, kiinalaisiin tai ruotsalaisiin ovat kieli ja kotimaa. Ne eivät merkitse yhtään mitään. Vain asenne merkitsee. Kun uskot, että pystyt, sinä myös pystyt.

Sinä yksin VALITSET, mihin uskot, miten ajattelet, millaisella asenteella yritystäsi pyörität, kauppaa teet. Ota asenteesi hallintaasi. Tartu siihen, ja ala ohjata sitä oikeaan suuntaan. TARTU HETI!

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.