Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Jos olet aikeissa perustaa yrityksen, joka myy konkreettisia tuotteita, tässä sinulle taktiikka lentävään lähtöön.

Ota yhteyttä joihinkin sopiviin, asemansa jo vakiinnuttaneisiin yrityksiin, jotka myyvät samankaltaisia tuotteita sinun kohdemarkkinoillesi. Tarjoa heille ylivetodiiliä.

He saavat sinun tuotteesi myytäväkseen ja saavat pitää kaiken katteen. Sinä veloitat ainoastaan omasi pois. Kaiken päälle hoidat vielä tavaran toimittamisen loppuasiakkaalle, mikäli toimitusta tarvitaan.

Huiman rahallisen hyödyn vastineeksi pyydät vain, että saat tuikata hieman omaa materiaaliasi pakettiin mukaan.

Kun lähetät asiakkaan ostoksen, tietenkin niin nopeasti ja täsmällisesti kuin suinkin voit, tai kun toimitat tuotteet kumppanisi hyllyyn, sujautat tuotepakkaukseen käsittämättömän edun.

Vastaanottaja voi lunastaa sen tietenkin ainoastaan SINUN kaupastasi.

Tarjouksesi täytyy olla niin mahtava ja niin tilanteeseen osuva, että asiakas ei yksinkertaisesti voi jättää sitä käyttämättä. Parasta olisi, jos voisit tarjota tämän edun verkkokaupan kautta, jolloin asiakas voisi hyödyntää sen heti paketin avattuaan. Joka tapauksessa tarjouksen hyödyntäminen edellyttää yhteystietojen antamista.

Niin, mitäs tässä nyt sitten tapahtuu? Sinä annat rahaa isommalle firmalle ja sitten vielä tyrkytät jotakin alennusta tai jopa ilmaistuotetta. Pelkkää kulua, eikä lainkaan myyntiä?

Ehkä niin, paitsi että nyt olet kupannut isoveljeltä mukavan kasan yhteystietoja ihmisille, jotka

A. Ovat kiinnostuneita sinun alasi tuotteista
B. Ovat todistettavasti käyttäneet rahaa myymääsi tuotteeseen
C. Ovat sinun asiakkaitasi, joten voit markkinoida heille vapaasti

Kun hoidat hommasi kunnolla, tämä porukka maksaa palkkasi hyvinkin pian. Ja he tuovat lisää asiakkaita, jotka maksavat osinkosi.

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.