Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Ei toi toimi meillä. Meidän ala on niin erilainen, että ei toimi. Kyllä toi varmaan jossain muualla toimii, mut ei meillä. Kyllä mä tekisin, jos voisin, mutta kun…

Suurin este oppimiselle on ihminen itse. Pää luo keinotekoisia esteitä kuun väärästä asennosta aina kouluttajan tukan väriin saakka. Ei toimi ja ei voi.

Asenteella ja motivaatiolla on oppimisessa tärkeä osa. Väkisin pakotettu ei kaaliin uppoa. Et katso televisiostakaan huonoa sketsiviihdettä, jos se ei naurata. Kun tahto ja motivaatio ovat asetettu oikealle taajuudelle, oppiminen voi alkaa.

Suurin kynnys on kyky muuttaa opit omalle alalle. Jos puhutaan myynnin ja asiakaspalvelun perusteista, ovat ne aina samat. Mikään ei muutu, mennään sitten ovesta sisään vaikka pyöräkauppaan tai apteekkiin.

Ihmisen syyt ostaa ovat aina samat. Ihmisen tarpeet asiakaspalvelussa ovat aina samat.

Ei ole merkitystä, missä ympäristössä palvelua annetaan. Sillä on merkitystä, onko asiakaspalvelu hyvää ja onko myynnin tekniikka kohdallaan.

Vai pystytkö todistamaan, että ihmisen ajatusmaailma muuttuu niin radikaalisti marketin kassan ja apteekin oven välillä, että asiakaspalvelun ja myynnin perussäännöt eivät enää päde jälkimmäisessä?

Ei päde meillä -jargoni on vain yksi tapa suojautua muutoksen pelkoa vastaan. Kun meillä on aina tehty näin, niin tämä ei voi toimia meillä.

Toki on eri asia myydä antibiootteja tai kaivosporia – tuotteissa on hiukan eroja – mutta sama tekniikka ja samat perustiedot pätevät kummassakin kaupassa.

Ihminen ostaa aina ihmiseltä, vielä eivät koneet tee kauppaa keskenään.

Palvele ihmistä, myy ihmiselle. Kun osaat perusteet, osaat tehdä sen missä tahansa.

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.