Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Onko menestyvän myyjän käytävä myyntikoulutuksissa? Pitääkö heikomman neljänneksen myyjän oppia uutta? Voiko myyntiryhmän heikoin lenkki nostaa itsensä kouluttautumalla kärkikymmenikköön? Voiko siivoojasta tulla talon paras myyjä?

Kyynisimmät myynnin johtajat sanovat, että huippumyyjä tekee loputtomasti kauppaa ja tehokkaasti, jos hänelle lyö vain silmät ja suun täyteen tavoitteita ja avaimet käteen. Ei siinä mitään myyntikoulutuksia tarvita.

Toiset taas saavat aikaan isoja muutoksia, huipputuloksia ja työhönsä sitoutuneita työntekijöitä kouluttamalla ja kehittämällä.

Kumpi on oikeassa? Ei kumpikaan ja kumpikin tavallaan.

Kyllä, jotkut huippumyyjät saattavat ratsastaa auringonlaskuun autonkumit huutaen tuoden aina kaupat kotiin. Mutta entä kun tiimissä kaikki eivät voi olla huippumyyjiä? Entä ne kaksi kolmasosaa, jotka pääsevät tavoitteisiinsa niukin naukin tai jäävät niiden alle?

Onko myyntitiimi paremmassa terässä istuttuaan viikkotolkulla koulutuksissa opiskellen kaikkea maan ja taivaan väliltä?

Koulutusta tarvitsevat kaikki. Huiput, tasaiset tallaajat ja ne heikoimmat suorittajat. Jokainen omaa tasoaan ja kehittymispolkuaan vastaavia sekä nimenomaan koulutuksia, joissa ovat tavoitteet ja päämäärä.

Aulabaarissa istumalla ilman jälkiseurantaa saadaan aikaan vain piikki, jos sitäkään. Motivaatio nousee ja laskee ennen kuin se ehtii myyntimiehen autoon edes istua.

Kunnon tavoitteilla ja jälkiseurannalla huippumyyjästä tulee vieläkin parempi, keskilinjan tallaajista vahvempia suorittajia ja ne hännänhuiput joko siirtyvät keskikastiin tai tippuvat lopullisesti pois.

Niin ja se siivooja. Jos talon koko henkilökunta tietää, mitä ja miten myydään, voi siitä siivoojastakin tulla talon paras markkinointiväylä. Käytännön todisteita tästäkin löytyy.

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.