Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, auringon säteiden tavoittaessa kesämatkaajien mielen, olisin majoituspalveluyrittäjä ja majoituksissani olisi vielä tilaa muutamalle matkaajalle.

Aivan ensimmäiseksi tarkistaisin nettisivujeni kuvat, hakusanat sekä kieliversiot. Kun nämä aivan perusjutut olisivat kunnossa, ryhtyisin työhön.

Rakentaisin paikallisten yrittäjien kanssa valmiin menun, jota noudattamalla matkailijan olisi helppo viettää vuorokausi tai parikin paikkakunnan palveluissa.

Menut olisi mietitty valmiiksi niin, että jokaiselle matkaajalle löytyisi kortista kohteet.
Perheille, reppumatkaajille, motoristeille, pariskunnille, jokaiselle omanlaisensa ohjelmakokonaisuus.

Majoitukseen kirjautuessaan asiakas saisi eteensä kohderymään sopivan menun. Siitä hän voisi heti huoneeseen mennessä valita itselleen illan ruokapaikan, päivän aktiviteetin tai nähtävyyden. Huoneeseen päästyään tai tiskillä asiakas ilmoittaisi kiinnostavat kohteet ja toiveaikataulun.

Minä hoitaisin varaukset ja soitot muille yrittäjille ja voisipa asiakas vielä maksaa ruokailua lukuunottamatta kaikki elämykset minun tiskilläni.

Vieraiden lähtiessä varmistaisin, että kaikki on sujunut hyvin ja pyytäisin heitä vielä täyttämään nopean sähköisen palautelomakkeen vastaanottoni asiakastietokoneella.

Palautteet jakaisin kaikkien muiden yrittäjien kanssa. Julkaisisin kaikkien palautteiden keskiarvot jatkuvasti sivuillani.

Pyytäisin matkalaisilta ennen lähtöä vielä yhden palveluksen. He voisivat lähettää matkaltaan mielestään parhaan valokuvan ja terveisen sähköpostiini. Heidän luvallaan julkaisisin näitä nettisivuillani.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, auringon tavoittaessa kesämatkaajien mielen, olisin majoituspalveluyrittäjä ja majoituksissani olisi vielä tilaa muutamalle matkaajalle. Mitä sinä tekisit?

 

« | »
tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

tuplausopas-mockup

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!