Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, auringonsäteiden tavoittaessa kesämatkaajien mielen, olisin majoituspalveluyrittäjä ja majoituksissani olisi vielä tilaa muutamalle matkaajalle.

Aivan ensimmäiseksi tarkistaisin nettisivujeni kuvat, hakusanat sekä kieliversiot. Kun nämä aivan perusjutut olisivat kunnossa, ryhtyisin työhön.

Rakentaisin paikallisten yrittäjien kanssa valmiin menun, jota noudattamalla matkailijan olisi helppo viettää vuorokausi tai parikin paikkakunnan palveluissa.

Menut olisi mietitty valmiiksi niin, että jokaiselle matkaajalle löytyisi kortista kohteet. Perheille, reppumatkaajille, motoristeille, pariskunnille, jokaiselle omanlaisensa ohjelmakokonaisuus.

Majoitukseen kirjautuessaan asiakas saisi eteensä kohderyhmään sopivan menun. Siitä hän voisi heti huoneeseen mennessään valita itselleen illan ruokapaikan ja päivän aktiviteetin tai nähtävyyden. Huoneeseen päästyään tai tiskillä asiakas ilmoittaisi kiinnostavat kohteet ja toiveaikataulun.

Minä hoitaisin varaukset ja soitot muille yrittäjille, ja voisipa asiakas vielä maksaa ruokailua lukuun ottamatta kaikki elämykset minun tiskilläni.

Vieraiden lähtiessä varmistaisin, että kaikki on sujunut hyvin ja pyytäisin heitä vielä täyttämään nopean sähköisen palautelomakkeen vastaanottoni asiakastietokoneella.

Palautteet jakaisin kaikkien muiden yrittäjien kanssa. Julkaisisin kaikkien palautteiden keskiarvot jatkuvasti sivuillani.

Pyytäisin matkalaisilta ennen lähtöä vielä yhden palveluksen. He voisivat lähettää matkaltaan mielestään parhaan valokuvan ja terveisen sähköpostiini. Heidän luvallaan julkaisisin näitä nettisivuillani.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, auringonsäteiden tavoittaessa kesämatkaajien mielen, olisin majoituspalveluyrittäjä ja majoituksissani olisi vielä tilaa muutamalle matkaajalle. Mitä sinä tekisit?

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.