Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, auringon kohotessa päivä päivältä korkeammalle, olisin lamppukauppias ja minulla olisi liiterillinen valoa pimeydessä vaeltavalle kansalle.

Etsisin käsiini videokameran sekä kassillisen erilaisia lamppuja ledeistä energiansäästölamppuihin. Etsisin vaikka kotoani tilan, josta löytyy näille lampuille sopivia kohteita.

Ensimmäisenä tekisin hyvin yksinkertaisia videoita, joissa esimerkiksi kattovalaisimeen laitetaan erilaisia lamppuja, ja näyttäisin videolla, miten ne valaisevat tilaa ja mitkä ovat käytännön erot eri lamppuvaihtoehdoilla.

Antaisin videoilla myös vinkkejä valojen sijoittelusta sekä yleisimmistä virheistä, joita asennettaessa tehdään.

Nämä videot laittaisin omille kotisivuilleni sekä aina kyseisen tuotteen tuotetietoihin. Luonnollisesti laittaisin videot YouTuben kautta jakoon.

Mikäli haluaisin olla oikein ovela, tarjoaisin lamppuvalmistajille mahdollisuutta näkyä videolla mukana. Näin saisin hiukan kuluja takaisin.

Tarjoaisin myös liikkeessäni mahdollisuutta vuokrata kotiin erilaisia lamppusettejä. Näin asiakas voisi kotonaan varmistua erilaisten valonlähteiden valaisutehosta ja sopivuudesta omiin tarpeisiin.

Näin asiakkaan kynnys ostaa kallis energiansäästölamppu tai lediloisteputki madaltuisi huomattavasti. Kallis satsaus olisi varmistettu etukäteen kotiin sopivaksi.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, auringon kohotessa päivä päivältä korkeammalle, olisin lamppukauppias ja minulla olisi liiterillinen valoa pimeydessä vaeltavalle kansalle. Mitä sinä tekisit?

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.