Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, helmikuun pakkasten puhuttaessa koko maata, olisin kattokauppias ja kesälle mahtuisi vielä urakoita.

Aloittaisin sillä, että rakentaisin valmiita palvelutuotepaketteja normaalien kattoremonttien rinnalle. Pakettini olisivat tarkistuspalvelu ja kattoturvatuotteiden asennus.

Kattojen tarkistuspalvelun myisin kaikille kattoremontin juuri teettäneille. Uuden katon omistaja haluaa taatusti varmistaa kalliin kattoremontin pitävän arvonsa vielä pitkään.

Paketti sisältäisi vuosittaisen katontarkistuksen, joka sisältäisi myös kattoturvatuotteiden sekä sadevesijärjestelmien silmämääräisen tarkistuksen.

Ammattilainen siis kurvaisi kerran vuodessa pihaan ja tekisi tarkastuksen, josta asiakas saa kunnon raportin. Mikäli pieniä korjaustarpeita, tiilien vaihtoja tai tippapeltien retkotuksia pitäisi korjata, tekisin ne samalla kertaa.

Samaa pakettia tarjoaisin myös kaikille vielä kattoremonttia miettiville, vanhuksille tai niille, joille remonttihommat eivät ole mukavuusalueella tai jotka yksinkertaisesti eivät uskalla kiivetä katolle.

Toinen paketti sisältäisi selkeän tarjouksen kattoturvatuotteiden asentamisesta tarvikkeineen ja töineen. Useasta suomalaisesta omakotitalosta puuttuvat kiinteät palotikkaat, turvalliset kulkuväylät savupiipulle ja lumiesteet katolta.

Painattaisin selkeän tarjouksen, ja lähestyisin kaikkia uusien omakotitaloalueiden talonomistajia. Samalla kun käyn tekemässä asennuksia tai tarkistuksia, voisin tarkkailla naapuruston turvatuotteiden tilannetta. Kävisin ohimennessäni tiputtamassa postilaatikkoon myös tarjouksen heidän tarpeistaan.

Ostavaa asiakasta pyytäisin myös suosittelemaan naapureilleen tuotteiden ostoa. Muistaisin myös palkita hänet aina, kun hänen kauttaan tulee suosittelu tuotteista.

Näin minä tekisin, jos juuri nyt, helmikuun pakkasten puhuttaessa koko maata, olisin kattokauppias ja kesälle mahtuisi vielä urakoita. Miten sinä tekisit?

« | »

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.”

Haluaisitko sinä saada töihin osaavampia nuoria? Haluaisitko sinä antaa nuorille työvälineitä olla valmiimpia työelämään jo ensimmäisestä kesätyöpaikasta lähtien? Haluaisitko sinä olla viemässä koko Suomea kohti parempaa myynnin ja asiakaspalvelun maailmaa?

Nyt siihen on täydellinen tilaisuus! Lahjoita omille kesätyöntekijöillesi tai vain paikkakuntasi nuorille asiakaspalvelu- ja myyntikoulutus.