Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Päätin aloittaa tänään sarjan ihmiskokeita, testata ihmisiä oikein urakalla.
Testausmetodini ovat erittäin arveluttavia ja aion käyttää niitä tänään jokaiseen kohtaamani ihmiseen.

Lähestyin ensimmäistä koehenkilöäni toivottamalla hyvää huomenta. Kiitin rengasliikkeessä myös ääneen hyvästä palvelusta, kun kerran sitä aidosti sain.

Aamulla minulla oli harvinainen mahdollisuus käydä kupposella teetä keskusta kahvilassa.
Toivotin sielläkin lähtiesssäni kiitokset.

Rautatieasemalla yllätin lippumyyjän toivottamalla hyvää huomenta oikein isolla äänellä.
Herrasmies lipputiskin toisella puolella, jonka otsarypyt muuten näkyivät ovelle asti ja silmälasitkin olivat nenänkärjellä sillain oikein vihaisesti.

Kaveri oikein säpsähti ihmiskokeestani. Hän korjasi murahduksensa ensin huomeneksi ja vielä sekunnin sadasosan myöhemmin oikein hyväksi huomeneksi. Sain häneltä siis kiitokseksi kaksi hyvää huomenta ja alkumurahduksen.

Annoin hänelle kaupanpäälle hyvän päivänjatkot. Vieläkin tuli paluuposti takaisin. Päätin jatkaa matkaa jotta ei olisi mennyt ihan kiittelyksi.

Eräs ystäväni soitti minulle. Hän kysyi mitä kuuluu. Sanoin että erittäin hyvää.
Yrityksellä on asiakkaita, olen tavannut viimeaikoina potentiaalisia asiakkaita, lapset voivat hyvin ja muistin ihan pussata vaimoa kunnolla kahvilan pihassa erotessamme (Siis ihan vaan päivän ajaksi).

Täällä junassa toivotin neljälle pöydän ympärillä olevalle ihmiselle hyvää huomenta. Sain hymyn ja yhden ihmettelevän katseen. Ympärilläni olevat ihmiset katselevat minua kuin hullua.

Vieressä istuvalle rouvallekkin olen sanonut että ei haittaa vaikka rampataan kahvilla ja vessassa. Taukojumppahan tekee vain hyvää.

Ajattelin jatkaa tätä ihmiskokeiden sarjaa SkiExpossa, siellä sitä testikarjaa riittää.
Testi tuntuu toimivan hyvin. Olen saanut aikaan hymyjä, hymyryppyjä ja itselläni on hyvä fiilis (Voi myös johtua vitamiinien yliannostuksesta).

Lopulliset testitulokset julkaisen heti ensi viikon alussa.

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!