Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!
0 kohdetta

Oletko tavannut työpaikallasi ihmistä joka löytää työstään vain ja ainoastaan negatiivisia puolia? Minä olen ja osittain tunnistan saman myös itsessäni. Jokainen meistä voi tahtomattaan ajautua tähän tilaan, josta pois pääseminen ei ole helppoa.

Vuosia sitten silloinen työnantajani oli tilannut uuden lanseerauksen alla aurinkokuningas Tami Tammisen tsemppaamaan myyntitiimin uuteen nousuun.

Aurinkokuninkaan viesti oli tuolloinkin valtavaa vaahtoamista uskosta itseensä ja että jokainen voi todistaa itselleen olevansa voittaja. Tammisen esiintyminen ei silloin vakuuttanut minua. Näin jälkikäteen voin sanoa, että en täysin ymmärtänyt sanoman ydintä.

Yhtiökumppani laittoi minulle linkin Zig Ziglarin videoon jossa puhuttiin jälleen samasta asiasta. Esimerkki vain oli huomattavasti toimivampi.

Kysymyksessä on itsesuggestio, jota jokainen voi toteuttaa omassa elämässään.

Jokainen tietää tilanteen, jossa sinun on hyppäämällä ylitettävä ääriään myöten täynnä vettä oleva oja tai puro. Matka ei ole pitkä, mutta syvä oja ja pieni epäilys saattaa vesittää koko ylityksen.

Jos siellä takaraivossa on pienikin epäilys: ”En kuitenkaan pääse yli”, takuulla löydät itsesi keskeltä ojaa kengät täynnä vettä.

Jotkut hallitsevat itsensä suggestoimisen ja psyykkaamisen jalon taidon. Tarpeeksi kun hokee itselleen pääsevänsä ojan yli, niin taatusti pääsee.

Jos ongelmasi on esimerkiksi se, että et pidä työpaikastasi, tässä Ziglarin ohjeet tiivistettynä:

  1. Tee lista mistä pidät työpaikassasi (taatusti on jotain, palkka, terveydenhuolto)
  2. Joka ilta ja aamu mene peilin eteen ja lue lista itsellesi ääneen
  3. Vaihda ”minä pidän” tilalle ”minä rakastan” työtäni koska…..

Huomaat muutoksen hyvin pian.

Tätä metodia käyttävät myös urheilijat ennnen suoritustaan. He sulkevat kaiken muun ympäriltään ja kertaavat tulevaa koitosta. Minä  onnistun lähdössä, minä juoksen ensimmäisen kaarteen kovemmin kuin kukaan, minä taatusti juoksen viimeisen rypistyksen lujempaa kuin kukaan muu, minä tulen maaliin taatusti ensimmäisenä.

Tässä myös hieman toinen tapa psyykata ukko vireeseen 🙂
httpv://www.youtube.com/watch?v=NIqR3H5DJSQ&feature=related

Lisää asiaa

« | »

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!

Aloita tuplaus tästä!

Tuplausoppaasta saat eväät, joilla tehostat markkinointiasi nopeasti. Anna vain nimesi ja sähköpostisi, niin opas on sinun.

Tilaus onnistui!