Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Kävin kontaktinmetsästysreissulla Pirkanmaan Yrittäjien järjestämässä uusien yrittäjien illanvietossa.

Paikalle oli saapunut parisataa uutta ja vanhaa yrittäjää. Monella mielessä rento illanvietto, kontaktien haku ja ehkäpä jopa tuttavien tapaaminen. Kutsussakin mainittiin, että muistahan ottaa mukaan käyntikorttisi.

Yrittäjälle jokainen tilaisuus myydä itseään on tärkeää, olkoonkin tilaisuus sitten illanvietto, koulutus tai vaikka virallisempikin kokoontuminen. Tyylillä on tietysti merkitystä, loputtomalla omien palveluiden luukuttamisella ei tulosta aina tule. Asiakasta, tässä tapauksessa toista yrittäjää, pitää myös muistaa kuunnella.

Tilaisuuteen oli fiksusti järjestetty kontaktitori, johon sai jättää oman käyntikorttinsa, ja mikäli etsi palveluita, sai pöydältä napata mukaansa muiden käyntikortteja.

Kirjo korttien tasossa olikin sitten varsinaisen mielenkiintoinen. Oli itse tulostettuja tavalliselle paperille ja fiskarseilla saksittuja, itse laminoituja, netistä tilattuja ilmaisia ja ammattilaisilla suunniteltuja.

Joukosta ei löytynyt kuin muutama, johon katse hakeutui automaattisesti.

Naisdesign oli tehnyt tyylilleen sopivat pinkit kortit, joihin oli lisätty ripaus kultahilettä. Showstopper todellakin, pisteet siitä.

Onko käyntikorteilla merkitystä? Useamman yrittäjän suusta kontaktitorin ympärillä kun kuuli lauseen: ”Mun kortit jäi kotiin.”

Voiko korteilla jäädä mieleen ja onko kortilla vielä merkitystä?

Amerikkalaisen myyntimiehen mielipide aiheesta:

« | »

Yksinyrittäjäkin voi tehdä mukavan tilin inhimillisellä työmäärällä!

Yrittäjänä sinun pitäisi joko

  1. Tienata paremmin kuin työntekijänä.
  2. Tehdä vähemmän töitä samalla tulotasolla.
  3. Saada päättää vapaasti milloin, missä ja kuinka paljon teet töitä ja silti tulla toimeen mukavasti.

Jos yksikään noista kohdista ei toteudu, yrittäjyyden riskien ottaminen on järjetöntä. Kun hoidat asiat oikein, voit saavuttaa tilanteen, jossa tienaat paremmin, teet vähemmän töitä ja nautit yrittäjän vapaudesta. Tämän koulutuksen ainoa tavoite on viedä sinut sinne.