Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Rahaa teille, apua Suomen nuorille!

Täysin uudenlainen varainhankintatuote tekee hyvää sekä ostajalle että myyjälle

Pullat, keksit, sukat, pesuaineet, vessapaperit on jo niin nähty. Sitä paitsi ne vaipuvat unholaan nopeasti parilla haukulla ja muutamalla vessan vetäisyllä. Vaan entäpä jos ryhmänne voisikin myydä jotakin sellaista, joka jättäisi elinikäisen positiivisen jäljen?

Juuri sellainen on tämä 15–19-vuotiaille rakennettu Myynnin ja asiakaspalvelun verkkokoulutus, jonka vetää myyntikuiskaaja Pasi Rautio Oy TuloksenTuplausToimisto Ab:stä.

Koulutuksen myötä työuransa alkumetrejä taivaltavat nuoret menestyvät takuuvarmasti paremmin ensimmäisissä pesteissään ja kurssin suorittaminen auttaa myös konkreettisesti töiden saamisessa. Samalla he saavat tukevat eväät koko loppuelämän ajalle. Myös yritykset hyötyvät, sillä he saavat taitavampia ja valmiimpia työntekijöitä niin kesä-, kausi- kuin vakituisiinkin töihin.

Tästä tuotteesta löytyy siis oikeastaan vain hyviä puolia, ja se jos mikä auttaa myyntityössä.

Digitaalinen tuote – vaivaton ja vähäpäästöinen!

Keksit, paperit ja muut fyysiset tuotteet vaativat aina jonkinlaista kuljettelua ja varastointia. Digitaalinen tuote liikkuu vaivattomasti minne tahansa ja on paljon ystävällisempi ympäristölle.

  • Ei paina mitään.
  • Ei vie tilaa.
  • Ei vaadi kuljettamista.
  • Ei tuota jätettä.
  • Voit myydä helposti vaikka somessa, sähköpostilla tai puhelimella.

Myyntikulma löytyy kenelle tahansa

Koulutuksessa on kyse ennenkaikkea nuorten pärjäämisestä. Siksi potentiaalisia ostajia löytyy kaikkialta. Ostaja voi olla yritys, yhdistys tai yksityishenkilö.

  • Mummo, vaari, isä, äiti, kummi lähipiirin nuorelle.
  • Yritys omille työntekijöilleen tai jaettavaksi markkinointimielessä.
  • Oppilaitos oppilailleen.
  • Tulevaisuuttaan miettivä nuori itselleen.

Jokaisesta myydystä lisenssistä 5 € teidän kassaan

Koulutus sisältää kaikkiaan noin viisi tuntia materiaalia ja sisällössä käydään läpi ihan samoja asioista kuin vastaavissa myynnin ammattilaisille suunnatuilla kursseilla. Siitä huolimatta koulutuslisenssin hinta on vain 20 €. Hinta ei siis todellakaan ole myynnin este.

Myyntihinnasta te saatte 5 € eli 25 %! Tilitämme myyntipalkkiot sopimuksen mukaan, vaikka kuukausittain.

Oma myyntisivu, esite ja tarvittaessa laskutus

Kun ilmoitat ryhmäsi koulutuksen myyjäksi, me toimitamme teille oman myyntisivun, jonka kautta tulleet tilaukset maksetaan suoraan verkkokaupassa ja ne myös rekisteröityvät teidän tekemiksi myynneiksi. Lisäksi toimitamme digitaalisen esitteen, jota voitte lähettää sähköisesti tai tulostaa jaettavaksi.

Saatte meiltä myös yksityiskohtaiset ohjeet käytännöistä, eli mitä  miten lisenssit toimitetaan ja miten tilitykset hoidetaan. Ostajan ollessa yritys, me voimme laskuttaa koko kaupan puolestanne.

Ilmoittaudu myyjäksi tällä lomakkeella!

Nyt on jäljellä enää se, että ilmoitat porukkanne koulutuksen myyjiksi. Se onnistuu alla olevalla lomakkeella. Tämä ei tietenkään sido teitä mihinkään eikä ilmoittautumisesta seuraa mitään kustannuksia.

Jos jokin asia kuitenkin vielä askarruttaa, voit luonnollisesti kysyä meiltä lisää. Soita: 044 3286 112 tai laita sähköpostia: sirja@tuplaamo.fi ja saat vastauksia.

“(Kesä)työmarkkinoilla menestyy varmasti, kun osaa asiakaspalvelun perusteet.””

“Työelämän odotukset kesätyöntekijöitä tai ensimmäisiä työpaikkojaan hakevia nuoria kohtaan ovat aivan eri tasolla, kuin meillä lasten vanhemmilla oli kaksi- tai kolmekymmentä vuotta sitten. Kun läheltä omien lasten tuskailun työpaikkojen haun suhteen, päätin laittaa pakettiin ja jakoon 28-vuoden kokemukseni myynnistä ja asiakaspalvelusta”.  -Myyntikuiskaaja Pasi Rautio

Maailma on muuttunut ja työnantajat toivovat saavansa investoinnilleen vastinetta osaavien ihmisten avulla. Myös kesätyöntekijöiltä vaaditaan enemmän. Ilman kortteja ja koulutusta ei ole asiaa edes jäätelökauhan varteen. Asiakaspalvelu- ja myyntitaidot ovat työmarkkinoilla kovaa valuuttaa ja niitä on nyt tarjolla.

Tämä verkkokoulutus tarjoilee etulyöntiaseman kesätöiden haussa ja työkaluja koko elämän taipaleelle!

Kurssin pohjana ovat asiakaspalvelun perustaidot, mutta isossa roolissa ovat myös työnantajien odotukset – kurssilla osallistuja saa tutkittua “sisäpiirin tietoa” siitä, mitä hänen pitäisi tulevien pomojensa mielestä osata jo töihin tullessaan. Näin myös yritykset hyötyvät, sillä he saavat taitavampia ja valmiimpia työntekijöitä niin kesä-, kausi- kuin vakituisiinkin töihin.

Monipuolisesti työelämässä arvokkaita tietoja ja taitoja

Verkkokoulutuksessa käydään läpi asiakaspalvelun ja myynnin perusteet, tulevaisuuden taitoja ja hieman myös normaaleja käytöstapoja. Kurssilla opetetaan myös LinkedIn-profiilin perustaminen ja sen ohella verkostoitumista, eli kuinka verkostoitua tulevaisuuden työnantajien kanssa.

Kaikkiaan materiaalia on noin viisi tuntia. Kaikki tämä aineisto löytyy verkosta, eli koulutuksen voi suorittaa omaan tahtiin katsomalla sarjan videoita, tekemällä tehtäviä niiden tiimoilta sekä suorittamalla loppukokeen. Hyväksytyn loppukokeen jälkeen osallistuja saa itselleen todistuksen kurssista, jonka voi sitten liittää omaan ansioluetteloon ja työhakemuksiin.

Palautetta kurssista

Tuplaamon aspa- ja myyntikoulutus nuorille on jotain, mitä olisin halunnut itsekin työelämään päästyäni päästä opiskelemaan. Toisaalta vielä parempaa, että voin tarjota koulutuksen nyt meidän omille kesätyöläisille ja meille tuleville nuorille, jotta heidän tulevaisuutensa on valoisa.

Koulutukseen on hämmentävän hyvin kaivettu asioita, jotka ovat niin sanottua hiljaista tietoa. Kurssin käytyään nuori on valmis paitsi kesätöihin myös hyvään elämään yhteiskunnassa.

Arttu Muukkonen
Lehmus Roastery -kahvipaahtimo ja Satamatie 6 -kahvila
Toimitusjohtaja, perustaja

Tykkäsin kurssista todella paljon! Sain sen lahjaksi kummiltani, ja olen hänellle siitä kiitollinen! Koulutus oli monipuolinen ja mielenkiintoinen.

Opiskelija

Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen ja hyödyllinen kurssi, jossa käsiteltiin ne olennaisimmat asiat liittyen myyntiin ja asiakaspalveluun. Kohderyhmälle (nuorille) juuri oikeanlaisesti ja ymmärrettävästi tehty koulutus!

Opiskelija

Sain kurssista paljon uusia ja hyödyllisia taitoja ensimmäistä kesätyötäni varten. Voin lämpimästi suositella kurssia kaikille ensikertalaisille ja vähän kokeneemmillekin kesätyöläisille. 🙂

Opiskelija

Tähän tiiviiseen kurssiin on paketoitu aineksia niin lukion opinto-ohjauksen ja psykologian kuin äidinkielen, yhteiskuntaopin, filosofian ja historiankin kursseihin liittyen, soveltavia yrittäjyyskursseja unohtamatta. Kurssi sopii kaikille nuorille työelämään suunnistaville tai siellä ensiaskeleitaan ottaville. Pasi osaa kertoa aiheista elävästi ja osallistaen. Voin suositella lämpimästi tätä kurssia, se jättää takaraivoon oikeassa työelämässä tarvittavia kullanarvoisia tärppejä sekä ohi lukiokurssienkin ulottuvia aitoja elämänohjeita.
 
Leena Ståhlberg, opinto-ohjaaja, työhönvalmentaja

Ilmoittaudu myyjäksi saman tien!