Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Haluatko sinäkin Tuplaajaksi? Ilmoittaudu ennakkolistalle heti!

Yrittäjät ovat usein kovin yksin oman tekemisensä kanssa. Monet tahot tarjoavat toki mahdollisuuksia yhteydenpitoon ja vertaistukeen, mutta Tuplaajat on tarkoitettu erityisesti sellaisille yrittäjille, jotka haluavat kehittää omaa markkinointiaan ja myyntiään ja tehdä sen yhdessä muiden yrittäjien kanssa.

Tarjolle tulee koulutusta niin verkossa kuin kasvokkain, mutta erityisen tärkeää on muiden yrittäjien esimerkki, tuki ja ideointiapu. Kokonaisuuteen kuuluu tietysti maksullista sisältöä, mutta pitkälle pääsee jo ilman rahallista panostusta.

Jatkossa perustamme myös paikallisia ryhmiä, joissa Tuplaajat voivat kysyä, keskustella, jakaa tietoaan sekä antaa ja saada vertaistukea myynnin ja markkinoinnin tekemisessä.

Jos sinä haluat ryhtyä Tuplaajaksi, jätä tietosi alla olevalla lomakkeella. Lisäämme sinut ennakkotietolistalle, eli kerromme sinulle ensimmäisten joukossa missä, mitä ja milloin on luvassa. Tämä ilmoittautuminen ei tietenkään sido sinua mitenkään.

Kiinnostaako Tuplaajat-ryhmän perustaminen omalle paikkakunnallesi?

Eri puolille Suomea perustetaan siis Tuplaajat-ryhmiä. Näitä vetämään kaipaamme innokkaita, markkinoinnista ja myynnistä kiinnostuneita yrittäjiä. Sinun ei tarvitse olla markkinoinnin tai myynnin ammattilainen. Riittää, että haluat oppia, tukea muita yrittäjiä ja sinulla riittää virtaa keskustella kohtalaisen aktiivisesti vähintäänkin verkossa.

Jos voisit kuvitella ryhtyväsi vetämään tällaista ryhmää, ruksaa se kohta alla olevassa lomakkeessa, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lähde kanssamme tekemään nyt ensi alkuun vuodesta 2023 tekemisen vuosi. Ryhdy Tuplaajaksi!