Oletko yrittäjä ja mietit markkinointia? Olet perillä!

Nopeat vinkit myynnin kohennukseen

TuplausTuokio™ ei yksinään myyntiäsi kaksinkertaista, mutta pienilläkin virityksillä saat aikaan tuloksia. Kahden tunnin session aikana käymme kanssasi läpi joko markkinointisi peruskysymyksiä, pieniä yksityiskohtia tai hieman molempia. Oman tarpeesi ja valintasi mukaan.

Lyhyestä ajasta huolimatta, tai ehkä paremminkin juuri sen takia, tuokion aikana ei todellakaan pelkästään jutustella mukavia. Haluamme aina löytää…

vähintään yhden konkreettisen asian, jolla myyntiäsi saadaan kasvatettua ja jonka voit ottaa käyttöön saman tien.

Väheksyä ei sovi myöskään motivointinäkökulmaa. Kuten eräs asiakkaamme totesi palaverin jälkeen:

“Teitä on aina mukava tavata, kun sen jälkeen on aina niin kova innostus päällä.”

Tekeepä yrityksesi mitä tahansa, innostus ja motivaatio parantavat väistämättä tuloksiasi.

Saat aikaan enemmän ja se näkyy suoraan viivan alla.

Poikkeustapauksessa TuplausTuokio™ voidaan järjestää toimistollamme, mutta mieluiten me tulemme luoksesi. Ensinnäkin emme halua sinun tuhlaavan kallista aikaasi matkoihin. Tämä tosin tarkoittaa sitä, että yrityksesi täytyy sijaita Tampereella tai naapurikunnissa.

Haluamme myös nähdä yrityksesi arkipäivää, koska se auttaa meitä auttamaan sinua. Mitä enemmän tiedämme yrityksestäsi, sitä enemmän meistä on sinulle hyötyä. TuplausTuokio™ ei kuitenkaan anna mahdollisuutta kovin syvälliseen tutkimukseen, mutta kylmiltään emme silti halua luoksesi tulla. Se olisi pelkkää ajan hukkaa kummallekin.

Siksi lähetämme sinulle ennen istuntoa muutamia kysymyksiä, joihin voit vastata nettisivujemme kautta tai sähköpostilla. Kysymyksiin vastaaminen auttaa sekä sinua että meitä saamaan mahdollisimman paljon irti yhteisestä tuokiostamme.

Itse tapaamista varten teemme asialistan, jonka mukaan palaverimme etenee. Lista on välttämätön apu, jotta lyhyt yhteinen aikamme tulee käytetyksi tehokkaasti.

Tuokion aikana kysymme sinulta paljon kysymyksiä ja haemme niihin vastauksia myös yhdessä. Keskustelujemme pohjalta annamme vähintään yhden suosituksen siitä, mitä voisit tehdä, jotta kassa alkaisi kilistä kiivaammin.

Palaverin päätteeksi kysymme vielä yhden kysymyksen.
Jos vastaat siihen kyllä, me lähetämme laskun, jos vastaat ei, me emme lähetä.

Tuo yksinkertainen kysymys on:

“Oliko TuplausTuokio™ hintansa väärti?”

Jos vastaat kyllä, veloitamme koko paketista 970 euroa. Hintoihin lisätään päälle tietenkin alv 24 %.

Voit siis tilata TuplausTuokion™ täysin riskittä. Jos et mielestäsi saa rahallesi vastinetta, eurot jäävät sinun kukkaroosi.

Riskittömyys on tietenkin hienoa, mutta entäpä mahdollisuudet. Sijoitat TuplausTuokioon™ jonkin verran aikaasi ja rahaa. Investoit viisitoistaminuuttisen ennakkokysymyksiin, kaksi tuntia palaveriin sekä 970 euroa. Jos lasket oman tuntisi arvoksi vaikkapa 80 euroa, rahassa panoksesi on yhteensä 1150 euroa.

Jos saat siitä vastineeksi yhden käyttökelpoisen markkinointi-idean, joka tuo sinulle lisää kauppa ja jota voit käyttää yhä uudestaan ja uudestaan, on investointisi maksettu pikavauhtia.

Sen lisäksi, että idea tuo sinulle lisää myyntiä, saat tuloksia nopeammin.

On täysin mahdollista, että olisit keksinyt itse jossakin vaiheessa saman konseptin, jonka me sinulle tarjoamme. Sinulla on kuitenkin kädet täynnä työtä etkä yksinkertaisesti ehdi miettiä markkinointiasi jatkuvasti. Silloin ideoiden syntyminen yksinkertaisesti viivästyy.

Jos keksisit vaikkapa saman idean puoli vuotta myöhemmin ja se tuo sinulle esimerkiksi 500 euroa lisätuloa kuukaudessa, kuudessa kuukaudessa se tarkoittaa 3000 euroa.

Ne kolme tuhatta euroa jäisivät tulematta ilman TuplausTuokiota™.

Ja sitten on tietenkin vielä se innostus. Kun saat vauhdin päälle, toteutatkin pian pari muutakin markkinointi-ideaa, jotka kenties tuottavat samat 500 euroa kuukaudessa.

Äkkiä tienaatkin joka kuukausi jopa kaksi kertaa enemmän kuin mitä sijoitit TuplausTuokioon™.

Siis joka ainoa kuukausi.

Miksi ihmeessä et siis kokeilisi TuplausTuokiota™ täysin riskittä? Täytä alla oleva kysely ja paina lähetä. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme päivän tapaamiselle. Kerromme myös suoraan jos TuplausTuokiota™ ei ole järkeä kohdallasi toteuttaa. Voit myös toki soittaa ja esittää lisäkysymyksiä Jukka 040 500 9283 tai Pasi 0400 300 385.Vastaamme mielellämme, jos sinulla on jotakin kysyttävää TuplausTuokiosta™.